Mersin'de Kamyonet Şarampole Yuvarlandı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'in Mut İlçesinde meydana gelen trafik kazasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı şarampole yuvarlanan kamyonette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Mersin'de Kamyonet Şarampole Yuvarlandı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Mut'ta meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan kamyonetin sürücüsü 71 yaşındaki İlyas Harmankaya ve onun yanında seyahat eden 55 yaşındaki Mustafa Karahan hayatını kaybetti.

Bugün saat 16.00 sularında Mersin'in Mut ilçesine bağlı Yapıntı Mahallesinde bulunan Zeytinlik Mevkisi'nde meydana gelen trafik kazasında, elektrik yedek parçası yüklü olan İlyas Harmankaya yönetimindeki 42 CEC 47 plakalı bir kamyonet, henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kamyonetin yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin sürücüsü olan 71 yaşındaki İlyas Harmankaya ile araçta bulunan 55 yaşındaki Mustafa Karahan olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Çorlu'da Yoğun Sis

Tekirdağ'a bağlı Çorlu İlçesinde sabah saatlerinden bu yana etkili olmaya başlayan yoğun sis, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Trafikte görüş mesafesinin yaklaşık olarak 5 metreye kadar düşmesi nedeniyle Çerkezköy karayolu geçici olarak araç trafiğine kapatıldı. Tekirdağ- Çorlu karayolunda otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ise 1 kişi yaralandı.

Çorlu'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, özellikle işlerine gitmek için evlerinden çıkanlara zor anlar yaşattı. Görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düşmesi üzerine Çerkezköy İlçesi karayolu geçici olarak araç trafiğine kapatılarak, araçlar çevre yoluna yönlendirildi. İlçe merkezinde ise trafik durma noktasına geldi. Bir çok vatandaş, durma noktasına gelen trafikte araçlardan inip işlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Mersin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.