Mersin'de Okullar Tatil (Mersin İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini)

Şiddetli yağışın etkili olduğu Mersin'de Valilik, yaptığı son dakika açıklaması ile bugün okulların tatil edildiğini duyurdu. Peki Mersin'de yağmur ne zaman dinecek? Mersin hava durumu ne zaman düzelecek? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklaması ve Mersin için 5 günlük hava durumu tahmini.

Yayınlanma:
Mersin'de Okullar Tatil (Mersin İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini)

Mersin ve çevresinde gece boyu devam eden şiddetli yağış kentte su baskınlarına neden oldu.

Yağışların artması sonucu Mersin Valiliği tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, yağışların gün içinde devam edeceği için il genelinde ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün tatil edildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Meteorolojik veriler ışığında Mersin genelinde devam edecek yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara önlem olması amacıyla İlimiz tüm ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli tüm okullar 03.03.2017 Cuma günü (1) gün süreyle tatil edilmiştir.'

Mersin Hava Durumu

Meteoroloji tarafından önceki gün yapılan uyarıda şu ifadelere yer verilmişti:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Perşembe akşam saatlerinden itibaren Mersin ve Karaman il geneli ile Konya'nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) ve Mersin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kar erimesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Mersin İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.