Merve Boluğur’dan Beklenen Cevap Geldi! Hayatımda Birisi Olsa Kesinlikle Saklamam

Geçtiğimiz günler içerisinde Murat Dalkılıç ile barıştığına yönelik iddiaları yalanlayan ünlü Merve Boluğur, Bebek’te kameralardan kaçamadı. Aşk sorularını tek tek yanıtlayan ünlü oyuncu; “Hayatımda birisi olsa kesinlikle saklamam.” sözlerini dile getirdi.

Yayınlanma:
Merve Boluğur’dan Beklenen Cevap Geldi! Hayatımda Birisi Olsa Kesinlikle Saklamam

Yapılan haberlere göre Merve Boluğur geçtiğimiz akşam üzeri Bebek’teki bir mekandan tek başına çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının; “Murat Dalkılıç ile tekrardan barıştığınız haberleri gündemde. Bu konu ile ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna “Ben gerçekten artık iş konuşmak istiyorum. Birazcık işimi sorun. O şekilde konuşalım.” sözlerini dile getirdi.

Yeni projelerinden detaylı bir şekilde bahseden Merve Boluğur, “Yakınlarda bir sinema filmim olacak. Şimdi bu konu hakkında sürpriz vermek istemiyorum. Gündemde yeni bir şarkı bulunmuyor. Önceliğim sinema filminde yer almak olacak.” sözlerini dile getirdi.

Arkadaşlarım Bir Anda Beni Gaza Getirdi

Mert Demir ve Mabel Matiz’in Antidepresan isimli şarkısını diğer müzisyenlerin seslendirmesi hakkında da bir şeyler söyleyen Merve Boluğur; “Tabii ki de bu şarkıyı icra eden kişi en iyi söyleyen kişidir. Benim gözümde her şeyiyle çok iyi bir şarkı. Bu şarkının beni ve tüm Türkiye’yi vurduğunu söyleyebilirim. Her açıdan çok iyi bir şekilde çıkartılmış bir iş. Herkese kesinlikle hitap ediyor. Ben de yaşanmışlıklarını dile getiren bir şarkı yazdım. Ancak önceliğim sinema olacak. Oyunculuğu gerçekten çok özlemişim. Arkadaşlarım da bu konuda beni gaza getirdi.” sözlerini dile getirdi.

3562337-1200x627.jpg

Merve Boluğur’un eski eşi olan Murat Dalkılıç’ın evinin çevresinde görülmesi ve beraberinde barışmaları üzerine çıkan bu haberler ile ilgili; “Benim hayatımda başka bir kumralım va.” sözlerini dile getirmişti.

Şu anda hayatınıza başka biri var mı sorusuna ise Merve Boluğur; “Ben öyle kesinlikle kaçan bir insan değilim. Hayatımda biri olsa zaten tüm herkesi lanse eden biriyim.” şeklinde yanıt verdi.

İkinci Evliliği Sadece 53 Gün Sürdü

2 ekim tarihinde nikah masasına oturmuş olan Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın’ın evliliği yalnızca 53 gün sürmüştü. Her yerde el ele ve göz göze olan çiftin boşanması takip edenlere bir hayli şaşırtmıştı. İkili anlaşmalı bir şekilde yollarını ayırmışlardı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.