Mesut Yar CNN Türk'e veda ediyor

Televizyonların sevilen ismi Mesut Yar, CNN Türk'e veda ediyor. Mesut Yar CNN Türk'e neden veda ettiğini programın sonunda açıklayacak. Uzun süredir "Burada Laf Çok" isimli gece programını hazırlayan Yar, bu gece kanaldaki son programına...

Yayınlanma:
Mesut Yar CNN Türk'e veda ediyor

Televizyonların sevilen ismi Mesut Yar, CNN Türk'e veda ediyor. Mesut Yar CNN Türk'e neden veda ettiğini programın sonunda açıklayacak. Uzun süredir "Burada Laf Çok" isimli gece programını hazırlayan Yar, bu gece kanaldaki son programına çıkıyor.

Özel televizyonların kuruluşuyla televizyonculuk kariyerine de başlayan, genellikle televizyon programı ve dizi eleştirmenliği ile gazetelerde köşe tutan başarılı televizyoncu dün akşamki programını "önemli açıklamalarda bulunacağı" bilgisiyle kapatmıştı.

Bu akşam devam eden programa ise konuk olan Okan Bayülgen, kendisinin Flash TV'ye geçmesini çok istediğini belirterek başladı.

Henüz hangi kanala geçeceğini açıklamayan Mesut Yar'ın Doğan Grubu bünyesinde kalacağı tahmin ediliyor.

Posta gazetesinde "Televizyon Hastası" isimli köşesi de bulunan Yar, bir çok televiyon kanalında yapımcılık yaptı. ATV ekranlarında sunduğu sabah haberleriyle yıldızı parlayan televizyoncu, Hürriyet gazetesinde muhabirlik yaparak basın hayatına girdi. Prehistoria ve Ön Asya Arkeolojisi eğitimi görmüş olan Yar, televizyonların aranan isimlerinden biri.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.