Meteoroloji’den Fırtına Uyarısı: Bu Şehirler Bugün ve Yarın Dikkatli Olsun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün ve yarın hava durumunun nasıl olacağı açıklandı. Meteoroloji bazı kentlerin ve bölgelerin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. İşte hava durumuyla ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Meteoroloji’den Fırtına Uyarısı: Bu Şehirler Bugün ve Yarın Dikkatli Olsun!

Havaların gün geçtikçe soğuması ve kış mevsiminin yoğun bir şekilde etkisini göstermesi birçok kişiye ‘’bugün hava nasıl? Fırtına olacak mı? 21 Şubat hava durumu?’’ sorularını da getirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü fırtınanın beklediği şehirleri aktardı.

21 – 22 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce açıklanan bilgiler şu şekilde;”Orta Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.”

Tedbirler Alınmalı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği açıklamada uyarılarda bulundu. Bugün ve yarın Orta Karadeniz’de etkili olacak olan fırtına beraberinde muhtemel riskleri de getiriyor. Ulaşımda aksamalar olabileceği gibi çatı uçması, direk devrilmesi gibi durumlara karşı tedbir alınması gerektiğinin altı çizildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.