Meteorolojiden Son Dakika Uyarıları ve 16-17-18 Ocak Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ülkede beklenen hava durumuna ilişkin son dakika uyarıları açıklandı. İşte Türkiye geneli beklenen hava durumu.

Yayınlanma:
Meteorolojiden Son Dakika Uyarıları ve 16-17-18 Ocak Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika uyarıları geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin güneybatı bölgelerinde şiddetli yağış beklendiğini yönünde açıklamada bulunurken bu durumda vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, şiddetli yağış nedeniyle ani sel ve su baskını gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şöyle denildi:

"Yurdun batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Pazar gece saatleri ile 18.01.2017 Çarşamba günü sabah saatleri arasında aralıklarla Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2); İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri, Isparta merkez ve güney ilçeleri ile Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Türkiye Geneli Önümüzdeki Günlerde Beklenen Hava Durumu

16 Ocak Pazartesi Hava Durumu

17 Ocak Salı Hava Durumu

18 Ocak Çarşamba Hava Durumu

Son dakika bilgilerinden, hava durumu haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.