MHP Liderinden Hande Fırat'ın '7 Eleştiriye 7 Yanıt' Haberi Hakkında Flaş Yorum

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan ÖHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı konuşmada son günlerde gündemin ana başlığı olan Karargah Rahatsız haberi hakkında yorumunu dile getirdi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
MHP Liderinden Hande Fırat'ın '7 Eleştiriye 7 Yanıt' Haberi Hakkında Flaş Yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın '7 Eleştiriye 7 Yanıt' haberine ilişkin "15 Temmuz darbe teşebbüsünün püskürtülmesinde başarılı rolü olan bir bayan gazetecinin şimdilerde yaptığı haberden dolayı suçlanması tuhaf bir çelişki ve çarpıklıktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, isim vermeden Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde başarılı bir rol üstlendiğini anımsatarak, Fırat'ın Hürriyet Gazetesinin 25 Şubat 2017 tarihli '7 Eleştiriye 7 Yanıt' manşetli haberinden dolayı suçlanmasının tuhaf bir çelişki ve çarpıklık olduğunu vurguladı. Bahçeli "Buna göre son zamanlarda Genelkurmay Başkanı eve TSK ile ilgili bazı eleştirilere karargahın nasıl baktığı bunlara nasıl cevap verdiği ortaya çıkmıştır. Medya üzerinden başlatılan karalama kampanyası doğru mudur? " dedi

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.