MHP'de Bir İstifa Şoku Daha Yaşandı: Safranbolu Yönetiminde 8 Kişi İstifa Etti

Karabük'ün Safranbolu İlçesinde MHP İlçe yönetiminde 8 kişi istifa ettiği açıkladı. İşte istifa eden yöneticilerin yaptığı son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
MHP'de Bir İstifa Şoku Daha Yaşandı: Safranbolu Yönetiminde 8 Kişi İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisinde art arda istifalar devam ediyor. Son olarak alınan bilgilere göre Karabük’ün Safranbolu ilçesinde MHP yönetiminden 8 kişi istifa etti.

MHP Safranbolu ilçe yönetiminde bulunan Hüseyin Akıntürk, Emin Yıldız, Haydar Kara, Selma Çetin, Recep Nuri Şentürk, Osman Zeren, Ali Galip Ünüvar ve Alaattin Aksoy, görevlerinden istifa etti. İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin bazılarının  İlçe Başkanı Muharrem Asker ile ters düştükleri için bazılarının da referandumda ‘Hayır’ oyu vereceği için istifa ettikleri belirtildi.

Sivas Gölova İlçe Yönetimi de İstifa Etmişti

MHP Gölova İlçe Başkanı Recep Kılıçin tarafından genel merkeze gönderilen dilekçede referandum süreci nedeni ile istifa kararı aldıkları geçtiğimiz ay belirtmişti. İstifa nedenleri arasında 4 aya yakın süredir MHP’nin Sivas il yönetimi bulunmamasını da gösteren Kılıçin, “Daha Sivas’a il başkanı belirleyemeyenlerin Türkiye’ye başkan belirlemeye kalkmasını trajikomik bulduğumuzu beyan etmek istiyoruz” dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.