Mia Teknoloji (MIATK), Çin'de yeni işbirliği anlaşması imzaladı

Mia Teknoloji, yurtdışı yatırımlarına devam ediyor. Son dönemde yaşanan hisse fiyatı yükselişinin ardından düzeltme sürecine giren şirket, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK), Çin Hainan Eyaleti Yatırım Kurumu ile yapılan sözleşme hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bilgilendirme yaptı. Yüksek teknoloji ile ilgili detaylar haberde yer alacak.

Yayınlanma:
Mia Teknoloji (MIATK), Çin'de yeni işbirliği anlaşması imzaladı

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK), son dönemlerde yatırımcıların dikkatini çeken ve hisse fiyatlarında gözlemlenen dalgalanmaların ardından, uluslararası yatırım faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, 9 Mayıs 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, Çin'in Hainan Eyaleti Yatırım Kurumu ile yeni bir işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

miatek-1-1.webp

Yapılan açıklamaya göre, bu işbirliği çerçevesinde Mia Teknoloji'nin yüksek teknoloji ve akıllı programlama ürünleri Hainan eyaletinde tanıtılacak. İşbirliği, aynı zamanda Çin ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesi, yatırım olanaklarının artırılması ve Serbest Bölge Hizmetlerinden faydalanılması gibi konuları da kapsıyor. Mia Teknoloji, bu adımla birlikte Asya pazarındaki varlığını güçlendirerek global etki alanını genişletmeyi hedefliyor.

Şirketimiz ile Çin Halk Cumhuriyeti Hainan Eyaleti Yatırım Kurumu arasında;

· Mia Teknoloji A.Ş.’nin yüksek teknoloji ve akıllı programlama ürün ve hizmetlerinin Hainan’da tanıtılması, kullanılması ve Serbest Bölge Hizmetlerinden yararlanılması,

· Çin ve Türkiye arasında ticaretin arttırılması, olası yatırım olanaklarının geliştirilmesi ve ilerletilmesi

konularında bir İşbirliği ve Ortak Hareket Sözleşmesi imzalanmıştır. Hainan, Çin’in 8 Milyon nüfusa sahip, ticaret, liman ve turizm faaliyetlerinin oldukça gelişmiş olduğu, içerisinde serbest bölgesi bulunan ve ticaret-yatırım kolaylıkları sağlayan bir eyaletidir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.