Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan MHP'den İhraç Edildi

Alınan son dakika bilgilerine göre MHP'den bir ihraç dalgası geldi. MHP'den yapılan açıklamada Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan ve parti üyesi Sinan Oğan'ın MHP'den ihraç edildiği söylendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan MHP'den İhraç Edildi

MHP’den bir son dakika açıklaması yapıldı ve 3 Milletvekili ile birlikte Sinan Oğan partiden ihraç edildi.

Yapılan açıklamada Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan'ın partiden ihraç edildiği duyuruldu. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve Sinan Oğan’ın parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasıyla cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildiği bildirildi.

MHP’den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş bulunan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu’nca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İli Altıeylül İlçe Teşkilatı üyesi Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un, Ankara İli Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun, Ankara İli Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Isparta Milletvekili Nuri Okutan’ın ve Iğdır İli Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Sinan Oğan’ın, her biri için ayrı ayrı olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 – , (e) ve (h) maddeleri uyarınca Parti üyeliğinden ‘kesin çıkarma’ cezası ile cezalandırılmasına, 10.03.2017 tarihinde katılanların oy birliği ile karar verilmiştir”

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.