Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması Geldi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan taşerona kadro açıklaması geldi. İşte Bakan Yılmaz'ın taşerona kadro konusunda yaptığı son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması Geldi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan taşerona kadro konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Yılmaz taşerona kadro konusunda, "Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Devlet Personel Başkanlığımız üzerinde çalışıyor. İnşallah tamamlandığında milletimizin huzuruna gelecek." dedi.

Sivas'ta Hak-İş tarafından düzenlenen bir programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hak İş'e övgü dolu sözlerle seslenerek, "Milletinle yolda yürürsen mesafe alırsın. 'Milletim ne düşünüyor' diye bakarsan hiç kimse kaybetmez." ifadelerini kullandı.

Taşeron Açıklaması

Taşerona kadro konusuna değinen Milli Eğitim bakanı İsmet Yılmaz, "Taşeronla ilgili Başbakanımızın talimatı var. Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Devlet Personel Başkanlığımız üzerinde çalışıyor. İnşallah tamamlandığında milletimizin huzuruna gelecek. Halka ne söz verdiysek mutlaka yerine gelmiştir ama orada bir zamanlama problemi vardı. O da inşallah Maliye ve Çalışma bakanlıklarının ortak çalışmasıyla çözümlenecektir diye düşünüyorum. Biz, sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olmanın, bu milleti en iyi şekilde yönetmenin en önemli unsuru olarak görüyoruz. Her şeyi istişareli yapacaksınız. Kendi başınıza doğruyu bile yapsanız istişareden uzakta yapmışsanız mutlaka hata yapma ihtimaliniz artıyor. AK Parti, bugüne kadar diğerlerine kıyasla en az hatayla bugüne kadar gelmişse, milletin teveccühünü ve desteğini alıyorsa bunda en büyük pay, milletle beraber yürümesidir, istişareden hiç bir zaman ayrılmamasıdır." ifadelerini kullandı.

Sözleşmeli Öğretmenlik Açıklaması

Sözleşmeli öğretmenlik konusuna değinen Bakan İsmet Yılmaz, "Sağlık Bakanlığında da biliyorsunuz sözleşmeli personel alımı uygulaması başlatıldı. Dolayısıyla böyle bir şeyi kaldırmayı düşünmüyoruz. Aksine bunun, daha objektif kriterlerle nasıl herkesi ikna eder şekilde yapılır, o doğrultuda Başbakanlığın talimatı var. Sözleşmeli öğretmenlik uygulaması devam edecektir. Üzerinde durduğumuz konu, daha objektif kriterler içerisinde mülakat bölümünün yapılması, Sözleşmeli öğretmen devam edecek." ifadelerini kullandı.

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.