Milli Futbolcu Arda Turan'dan Çin'e Gidecek İddialarına Yanıt

Milli futbolcumuz Arda Turan yaptığı son açıklamada, hakkında Çin'e gidecek yönünde basına yansıyan iddialara yanıt verdi. İşte Arda Turan'ın yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Milli Futbolcu Arda Turan'dan Çin'e Gidecek İddialarına Yanıt

Son günlerde gündemde sıkça konuşulan Arda Turna Çin'e mi gidiyor iddialarına milli futbolcudan yanıt geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir spor gazetesine röportaj veren milli futbolcumuz Arda Turan, gündemde dolaşan Çin'e gidecek iddialarına son noktayı koydu. Formasını giydiği Barcelona'da mutlu olduğunu dile getiren Arda Turan, "Barcelona’da çok mutluyum. Bir de benim kararımmış gibi yazılıyor, sanki gitmek istiyormuşum tarzında. Böyle bir şey yok. Ayrıca bu sorunun muhatabı Ahmet Bulut ve Barcelona kulübüdür.” açıklamalarında bulundu.

Enes Ünal hakkında da bazı açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Enes Ünal’a bayılıyorum. Enes hepimiz için bir örnek, bana da güzel bir örnek. Enes’in özel hayatı, davranışı, sosyal medyayı kullanışı, yaşam tarzı, onu her haliyle beğeniyorum.” sözlerini söyledi ve Emre Mor hakındaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Emre Mor’dan çok umutluyum. Çok büyük bir star olma potansiyeli var. Doğru yönlendirilir ve doğru çalışırsa çok büyük bir yıldız olacak. Hepimizi de geçer diye düşünüyorum. İnşallah da geçer.”

Çin'e Gidecek mi?

Hakkında Çin'e gidecek iddilarına tepki gösteren Arda Turan, “Sadece Çin değil, birçok iddia çıkıyor hakkımda. Ama gerçek olan tek şey; Ben Arda Turan olarak Barcelona’da çok mutluyum ve kontratımın sonuna kadar da bunu devam ettirmek istiyorum. Burada kalmayı düşünüyorum. Onun haricinde de başka bir şey yok. Bir şey olursa zaten kulüp de bunu değerlendirir ama bu konularla ilgili kişisel fikrim tamamen bu. Bir de benim kararımmış gibi yazılıyor, yani sanki ben gitmek istiyormuşum tarzında. Böyle bir şey yok. Ben bunu söyledikçe de yazmaya devam ediyorlar. Olsun, yazsınlar ne yapalım! Ben sporcuyum. Futbol oynamakla yükümlüyüm. Ben sporcu olduğum için bu konularda da çok hassas bir adamımdır. Herkesin bir iş bölümü vardır. Bu sorunun muhatabı Ahmet Bulut ya da Barcelona kulübüdür, ben değilim ki!” ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.