Milli Futbolcu Yunus Mallı 12.5 Milyon Euro Bonservis ile Wolfsburg'a Transfer Oldu

Mainz 05 takımında forma giyen milli futbolcumuz Yunus Mallı, bir diğer Almanya kulübü Wolfsburg'a 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşısında transfer oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Milli Futbolcu Yunus Mallı 12.5 Milyon Euro Bonservis ile Wolfsburg'a Transfer Oldu

Almanya Birinci Lig ekiplerinden Mainz 05 takımında forma giymekte olan milli futbolcumuz Yunus Mallı, devre arsı transfer döneminin açılması ile, bir diğer Almanya kulübü VEL Wolfsburg'a transfer oldu.

Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarından olan Bild Gazetesi, internet sitesinde yer verdiği haberinde, Bundesliga ekibi VFL Wolfsburg'un, Yunus Mallı'yı 12,5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında 2021 yılına kadar kadrosuna kattığını ilan etti. Yunus Mallı'nın Mainz 05 ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Mainz Kulübü ile olan mukavelesine göre Yunus Mallı'nın sezon sonunda ayrılması halinde Mainz 05'in kasasına sadece 10 milyon Euro girecek olmasından dolayı, Wolfsburg'tan gelen 12,5 milyon Euro bonservis ücretine kayıtsız kalınmadığı belirtildi.. VFL Wolfsburg'ta yeni göreve gelen spor direktör Olaf Rebbe'nin Yunus Mallı transferini bitirdiği kaydedilirken, Yunus Mallı'nın da Paris St. Germain'e kaptırılan Julian Draxler'in yerine transfer edildiği alınan son bilgiler arasında.

Bild Gazetesi, Yunus Mallı'nın VFL Wolfsburg'un kadrosuna dahil olmak için İspanya'nın Estepona kentinde yapılan kampa katılacağını da ayrıca yer verdi. Yunus'un bu kamp için 520 km yol gitmesi gerektiği haberde yer verildi.Yunus Mallı, bu sezon Mainz 05'te 16 maçta forma giydi ve 6 gole imzasını attı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.