Minecraft Oyuncusu Bloodborne Yharnam Şehrini Yeniden Oluşturdu

Minecraft, oldukça basit gibi görünmesine karşın muhteşem sonuçların ortaya çıkabileceği ve her dönem yoğun ilgi gören bir oyun. Minecraft, bu defa oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanan bir içerikle gündeme geldi.Bir...

Yayınlanma:
Minecraft Oyuncusu Bloodborne Yharnam Şehrini Yeniden Oluşturdu

Minecraft, oldukça basit gibi görünmesine karşın muhteşem sonuçların ortaya çıkabileceği ve her dönem yoğun ilgi gören bir oyun. Minecraft, bu defa oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanan bir içerikle gündeme geldi.

Bir Minecraft oyuncusu tarafından Bloodborne oyununda bulunan Yharnam şehri, detaylı olarak burada yeniden yapıldı. Böylesine bir şehrin yeniden yapılması ve yapım sonucunda ortaya çıkan görüntüsü, çok fazla beğeni ve yorum aldı.

Bloodborne Yharnam Şehri Minecraft’da Yeniden Yapıldı

Bloodborne, bilindiği gibi Playstation 4’ün en önemli ve en popüler oyunlarından biridir. Buna karşın mevcut platformlarda halen görülmedi ve devam oyununa dair de herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyunun hayranları tarafından yapımcı şirket olan FromSoftware’ye baskı kurulması da sonuç vermedi.

Bu durum her ne kadar oyuncular için hayal kırıklığı olsa da, Bloodborne farklı şekillerde kendisini göstermeye ve gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak oyun, bir Minecraft yapımı ile gündeme geldi.

Bloodborne Yharnam şehri Minecraft

Mojang’ın açık dünya sandbox oyunu, oyunculara sonsuz yaratıcılıkla yeni içerikler hazırlamasına zemin oluşturuyor. Son olarak Reddit üzerinde bir kullanıcı, Bloodborne oyunun Yharnam kentine dair görsel paylaşarak büyük bir ilgi gördü. Ayrıntılı ve her detaya ekstra önem verilerek yapılan şehir, oyunun bıraktığı izin de bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.