MKE En Az Lise Mezunu KPSS 60 Puan Şartı ile Daimi İşçi Alımı Yapıyor

Makine ve Kimya Endüstrisi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 94 daimi işçi alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
MKE En Az Lise Mezunu KPSS 60 Puan Şartı ile Daimi İşçi Alımı Yapıyor

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi.

MKE Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında, kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 94 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında şu ifadelere yer verildi:

"Kurumumuzun Kırıkkale’de bulunan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 94 daimi işçi (Lise ve dengi okul mezunu) alımı yapılacaktır.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR tarafından 2016 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlan detayları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilir."

İlgili ilana başvuruda bulunan adaylardan başvurusu kabul edilenler, İŞKUR tarafından duyurulacak olup, nihai listede kendine yer bulan adayların, MKE tarafından açıklanacak olan başvuru evraklarını en ge. 5 Mayıs tarihine kadar "MKEK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞÇİ İŞVEREN İLİŞKİLERİ ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU MEYDANI (TANDOĞAN)/ANKARA" adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

İlanın detayları ve diğer bilgiler için TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.