Morgan Freeman'ın Oynadığı THY Reklam Filmi Super Bowl Finalinde Yayınlandı

Ünlü aktör Morgan Freeman'ın oynadığı THY reklam filmi, Super Bowl finali devre arasında yayınlandı. İşte yayınlanan o reklam filmi ve Margan Freeman'ın reklam hakkında görüşleri.

Yayınlanma:
Morgan Freeman'ın Oynadığı THY Reklam Filmi Super Bowl Finalinde Yayınlandı

THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl finalinde devre arasında yayınlandı.

Türk Hava Yolları tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan son açıklamada, yeni reklam yüzü Hollywood starı Morgan Freeman ile anlaşıldığı açıklanmıştı. Bu açıklama sonrasında ünlü aktör ile çekilen reklam filmi,  Amerika'da 51. kez düzenlenen Super Bowl finalinin devre arasında yayınlandı. Atlanta Falcons ile New England Patriots arasında oynanan finali yaklaşık 188.5 milyon sporseverin izlediği belirtiliyor. Yayıncı kuruluşun 45 saniyelik bir reklam filmi için 5 milyon dolar talep ettiği final karşılaşmasında, THY geçen yıl da "Batman&Superman" reklam kampanyasıyla yer almıştı. Dev final 170 ülkede canlı yayınlandı. Ünlü oyuncu reklam filmi için THY ile 1 milyon 250 bin Euro'ya anlaşmıştı.

Hollywood starı Morgan Freeman, Türk Hava Yolları, uçağının içinde çekilen filmin içinde şunları söylüyor:

"Kimilerimiz keşfedilmenin peşine düşer, heyecanla yola çıkarlar. Dünyaları buluşturup farklılıklardan keyif alırlar. Eğer siz de bizim gibi bu muhteşem gezegeni daha çok keşfetmek istiyorsanız, size eşlik etmeye hazırız. Şimdi. Dünya daha büyük. Keşfet"

İşte O Reklam Filmi

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHa

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.