Motorola Edge 40 Pro’dan Dünyaya Açılma!

Teknoloji markalarından yenilikçi pek çok üretimler gelmeye devam ederken, Motorola Edge 40 Pro’yla dünyaya açılacak. Avrupa pazarında görücüye çıkan yeni amiral, sektörün en güçlülüleri arasında yer alacak!

Yayınlanma:
Motorola Edge 40 Pro’dan Dünyaya Açılma!

Motorola’nın yeni amiral gemisi dünyaya açılacağı Edge Pro’yla geldi. Yeni amiral gemisi 6.67 İnç büyüklüğünde olurken 2400x1080 çözünürlüğe sahip olacak. 165 HZ tazelemeli, OLED ekranla gelecek Edge 40 Pro, sektörün en güçlü modelleri arasında yer alacak. Şirketin büyük umut bağlamış olduğu yeni amiral gemisinin barındırmış olduğu üstün özellikler dikkatleri de üzerine çekmeyi başarıyor.

Motorola, Edge 40 Pro’daki ekran korunurluğu daha fazla arttırmak için Corning Corilla Glass Victusla korunmaya başlanacak. Snapdragon 8 gen 2 yonga setini barındıran özellikleriyle gelecek telefonun hafıza kapasitesine bakıldığında 12 GB, depolama kısmında 256 GB özelliklere sahip olacak.

Motorola'nın Avrupa Pazarında Yer Alacak Amiral Gemisi Kamera Özellikleri

Avrupa pazarında bulunacak Motorola’nın yeni amiral gemisi Edge Pro40’ın kamera özelliklerinin nasıl olacağı da merak ediliyor. Kamera özellikleri incelendiğinde arka bölümde OV50A 50 MP ana kamera bulunurken 1.9 şeklinde diyafram açıklığına sahip olduğunu söylemek mümkün. 50 MP ultra geniş açılı özelliğe sahip olan amiral gemisinin ön kısmındaki diyafram özelliği 2.2 şeklinde ayarlanmıştır. 125 W turbo hızlı şarj edebilme kapasitesine sahip olan yeni amiral gemisi Edge Pro 40’ın kullanıcılara sunacağı üstün özellikleri en güçlüler arasında yer alabilecek olduğunu gösteriyor. Teknik özelliklerinin haricinde bir de görsel açıdan da Avrupa’daki teknoloji kullanıcılarını mest edecek bir özelliğe sahip olacak yeni amiral gemisi merakla bekleniyor.

Türkiye Pazarında Olacak Mı?

Motorola’nın yeni amiral gemisi ile ilgili bir başka sorgulanan konulardan biri Türkiye pazarında olup olmayacağı denebilir. Türkiye pazarında olacak mı diye araştırma yapıldığında yer almayacak olduğunu söylememiz mümkün. Şirket tarafından alınan karar doğrultusunda Motorola yeni amiral gemisinin yalnızca Avrupa pazarında satışa çıkarılacağını söylemeliyiz. Motorola Edge Pro 40, Avrupa’daki fiyat etiketi ne kadar olacağına geldiğimizde 1.100 dolar civarında olması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.