Motorola Moto G23 Özellikleri Sonunda Belli Oldu! Tüm Detaylara Mutlaka Bakın!

Geçtiğimiz günlerde Motorola'nın yeni orta segment telefonu Moto G23, sertifikasyon sitelerinde boy göstermeye başladı. Mavi, gri ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelmesi beklenen cihazın bazı özellikleri hakkında da...

Yayınlanma:
Motorola Moto G23 Özellikleri Sonunda Belli Oldu! Tüm Detaylara Mutlaka Bakın!

Geçtiğimiz günlerde Motorola'nın yeni orta segment telefonu Moto G23, sertifikasyon sitelerinde boy göstermeye başladı. Mavi, gri ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelmesi beklenen cihazın bazı özellikleri hakkında da bilgiler yayınlandı.

Moto G23 Özellikleri

6,5 inç IPS LCD ekrana (1600 x 720) ve 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olması beklenen Moto G23'e, 2GHz saat hızına sahip MediaTek Helio G85 yonga setinin güç vermesi bekleniyor. Akıllı telefon üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak ve 4 GB RAM ve 128 GB depolama içermesi bekleniyor. 50MP Quad-Bayer birincil kamera, 5MP ultra geniş ve 2MP makro kamera muhtemelen Moto G23'ün arkasındaki üç kamera olacak. Cihazın ön tarafında 16 MP'lik bir özçekim kamerasına sahip olması bekleniyor. Cihaz hakkında bilinen tek şey, tanıtıldığında 5.000 mAh pil ve 30W hızlı şarj özelliği içereceği bildiriliyor.

Moto E13'ün Tasarımı Sızdırılmıştı

Motorola Edge 40 Pro adıyla bu yıl tüm dünyada piyasaya sürülmesi beklenen Moto X40, Motorola tarafından Çin'de sezonu kapatırken tanıtıldı. E ve G serisinin ertesi yıl şirket tarafından piyasaya sürülmesi bekleniyor. Moto E13'ün tasarımı yakın zamanda bir raporla kamuoyuna açıklandı. Mysmartprice, 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen Motorola Moto E13'ü bej renginde yeni resimlerle piyasaya sürdü. Cihazın arka kamera konfigürasyonu, tek kamera sensörü ve bir LED flaş modülünden oluşuyor ve bu da onu şirketin en iyilerinden biri yapıyor.

Arka panel ise kavisli ve muhtemelen plastikten oluşmakta. Cihazın sağ tarafında güç ve ses düğmeleri yer alırken sol tarafında SIM yuvası bulunmakta. Cihazın alt tarafında ise USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir mikrofon bölmesi bulunmakta. Geçtiğimiz günlerde Geekbench'te UniSoC T606 işlemci ve 2 GB RAM ile ortaya çıkan Moto E13, kutudan Android 13 ile çıkacak. Ancak 2 GB RAM'e sahip olduğu için cihaz, Android'in Go Edition sürümünü içerebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.