Motorola Razr 2023 Kapaklı Telefonun Merak Edilen Görüntüleri Sızdırıldı

Motorola Razr 2023 kapaklı telefonun görüntüleri sızdırıldı. En büyük dış ekran kapaklı model olarak yerini alacak telefona dair işte yeni bilgiler!

Yayınlanma:
Motorola Razr 2023 Kapaklı Telefonun Merak Edilen Görüntüleri Sızdırıldı

Akılı telefonlarda katlanabilir özellik dönemine giriş yaptık. Pek çok marka tarafından yeni üretimlerde katlanabilir özelliği devreye sokuyor. Motorla Razr’da boş durmayarak şimdiye kadar ki en büyük dış ekran kapaklı telefonunu tasarladı. Dış ekranı son derece büyük kapaklı şekilde hazırlanmış olan telefona dair yeni görüntüler sızdırıldı.

Popüler telefonlardan biri olmayı başaracak Motorola Razr yeni sürümüyle piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor. Yükseltmiş sürümünün teknoloji pazarında yer alacağı bilgisi verilirken, nasıl özellikler taşıyacak olduğu da merak edilen konulardan biri haline gelmeyi başarmıştı.

motorola-razr-2023-1280x720.jpg

Motorola Razr’la İlgili Bilgiler Sızdırıldı!

Teknoloji piyasasına sunulacak olan akıllı telefonlar hakkında bilgilere ulaşabilmek artık oldukça kolay oluyor. Bu sayede her ne öğrenmek isteniyorsa anında öğreniliyor. Şimdilerde sızdırılan bir başka katlanabilir telefon modeli olarak teknoloji pazarında yer almaya hazırlanan Motorola Razr olduğunu söylemek mümkün. Juna kod için sahip olan yeni cihazla ilgili nasıl teknik ve tasarı yönlerine yer verilmiş olduğu keşfedildi.

Motorola Razr ile ilgili olarak sızdırılan bilgiler kapsamında, 2.7 inç ekrana oranla 3.6 inç büyüklüğünde tasarlanmış. Ekranı beklenenin aksine çok daha büyük şekilde tasarlanarak piyasadaki kullanıcılar için sunulacak. Şık tasarımı ile etkileyen kapak detayıyla dikkatleri de üzerine çekmeyi başaracak bir model olarak karşımıza çıkacak. Şu ana denk gelmiş geçmiş en iyi telefonlardan biri olmayı başaracak Motorola Razr ile tanışmak için gün sayılıyor.

motorola-edge-2023-1280x720.jpg

2023 Motorola Razr Görselleri Keşfedildi

Cihazın görsellerine erişim sağlandığından dolayı nasıl bir tasarımla karşımıza gelecek olduğu konusunda bilgi sahibi olundu. AG cam özelliğine sahip ve Gorilla Glass 5 şeklinde tasarlanmış olan Motorola Razr görselleri keşfedildi. 32 MP selfie kamera özelliğine sahip olan Motorola Razr, kullanıcı beklentisine uygun şık tasarıma sahip. Cihazın büyük dış ekrana sahip olması rakiplerindan farklı yapmaya neden olacak. Rakiplerine fark atacak yeni büyük dış ekranla yerini alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.