Motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti

Lüleburgaz'da bir motosikletli otomobile çarptıktan sonra motosiklet sürücüsü olan acil tıp teknisyeni Ahmet Melik Aydın hayatını kaybetti. Aydın için uğurlama töreni düzenlendi.

Yayınlanma:
Motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir motosikletli otomobile çarptıktan sonra motosiklet sürücüsü olan acil tıp teknisyeni Ahmet Melik Aydın (23) hayatını kaybetti.

Lüleburgaz 5 No'lu 112 istasyonunda acil tıp teknisyeni olan Ahmet Melik Aydın, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte motosiklet gezisine çıktı. Aydın'ın sürdüğü motosiklet, Demirköy ilçesinde bir otomobille çarpıştı. Ağır yara alan Demir, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ahmet Melik Aydın için Lüleburgaz 112 Acil Çağrı Merkezi önünde memleketi Ordu'ya uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özçoşar, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Önder Porsuk ile mesai arkadaşları katıldı. İl Sağlık Müdürü Cerit, "Mesai arkadaşımızı genç yaşta ve mesleğinin henüz başında kaybetmiş olmamızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmet Melik arkadaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır, sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Aydın'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'nun Aybastı ilçesine gönderildi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.