Moussa Sow: "Mutluyum Golü Rövaşata Attığım İçin"

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1'le geçen Fenerbahçe'de, karşılaşmanın yıldızı Moussa Sow, maç sonrası bazı açıklamalarda bulundu. İşte Sow'un açıklamaları.

Yayınlanma:
Moussa Sow: "Mutluyum Golü Rövaşata Attığım İçin"

Süper Lig'in 12' nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Fenerbahçe'de karşılaşmanın yıldızı Moussa Sow, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Benim için güzel bir akşam oldu." sözlerini söyledi.

Sezon başında Fenerbahçe'ye geri dönen yıldız futbolcu Moussa Sow, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası bazı açıklamalarda bulundu. Güzel bir akşam geçirdiğini söyleyen Sow,, "Benim için güzel bir akşam oldu. Fenerbahçe için de öyle. Attığım goller zincir gibi değerlendirebiliriz. Attığım golden dolayı mutluyum. Golcüler gol atmak ister. Ben de gol atmak istiyordum ve attım. Fenerbahçe kulübüne teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum bana her zaman destek oldular. Ligden düşmüş bir takıma karşı Elazığspor'a karşı hattrick yapmıştım. Bu 2. oldu. Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü rövaşata ile attığım için" ifadelerini kullandı.

Kjaer: "Kazanmak Çok Önemliydi"

Karşılaşmanın bir diğer başarılı oyuncusu Simon Kjaer ise, "İlk etapta iyi başlayamadık. Aynı şekilde Avrupa Ligi'nde Zorya Luhanks ile oynadığımız maça da iyi başlayamamıştık. Bugün de iyi başlayamadık ve bunun üzerinde çalışmamız gerekiyor. Ancak bugün kazanmak çok önemliydi. 5 güzel gol attık. Buradan pozitif olarak dönüyoruz. Mücadeleden dolayı mutluyum" sözlerini söyledi ve devam etti:"4 tane iyi dörtlüden olsan savunma hattımız var. Kendimize güvenimiz tam. Gol yediğimiz zamanalar da bile çok fazla pozisyon vermiyorduk ancak küçük detaylarla ilgi bir durum var. Bizim seviyemiz bu ve savuma olarak verdiğimiz görüntüden mutluyum. Kimin oynadığı önemli değil. Bu savunma düzenimizi korumalıyız"

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.