MSB'den En Az İlkokul Mezunu 24 Bin Asker Alımı Hakkında Son Dakika Duyurusu

MSB'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada KKK 24 bin asker alımı hakkında bilgilendirme duyurusu yayımlandı. İşte yayımlanan o duyuru.

Yayınlanma:
MSB'den En Az İlkokul Mezunu 24 Bin Asker Alımı Hakkında Son Dakika Duyurusu

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 13 bin sözleşmeli er ve 11 bin uzman erbaş alımı yapılacağı belirtilmişti.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanda Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 13 bin sözleşmeli er ve en az lise mezunu 11 bin uzman erbaş alımı yapılacağı belirtilmişti.

2017 yılının ilk aylarında yapılan duyuruya on binlerce aday başvuru yaptı. Başvuru yapan adaylar ise mülakatlara çağrıldı.

KKK'dan Duyuru

KKK 24 bin personel alımı hakkında Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Kara Kuvvetleri Komutanlığına Aday başvuru müracaatları sona ermiştir. Şuana kadar müracaat eden adayların sınavlara katılım duyurusu adaylara bildirilecektir.

15 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Aday Sınav Başvuru Klavuzu ve müracaat bilgileri bu sayfada yayımlanacaktır."

Başvurular Sona mı Erdi?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli asker alımı başvuru ekranı şu anda kapatıldı. DPB'de yayımlanan duyuruda başvuruların 1 Aralık günü sona ereceği belirtilirken başvuru ekranının şimdiden kapatılmasına anlam verilemedi. Başvuru ekranının önümüzdeki günlerde açılıp açılmayacağı ise büyük bir merak konusu.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli asker alımı başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olmak, memur alım ilanlarından haberdar olmak , kpss haberlerini öğrenmek için 5haber.com adresini sosyal ağlardan takipte kalın.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.