Muğla'da Açığa Alınan Öğretmen Not Bırakarak İntihar Etti

FETÖ soruşturması kapsamında Muğla'da açığa alınan 37 yaşındaki öğretmen, geride bir not bırakarak intihar etti.

Yayınlanma:
Muğla'da Açığa Alınan Öğretmen Not Bırakarak İntihar Etti

Darbe soruşturması sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında hakkında açığa alınması kararı verilen öğretmen Mehmet Karadoğan, çenesinin altına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek hayatına son verdi. 37 yaşındaki öğretmen Mehmet Karadoğan'ın arkadaşlarıyla ortak kullandığı internet hattı üzerinden FETÖ'yle bağlantılı bir siteye girdiği gerekçesiyle 1 hafta önce açığa alındığı öğrenildi.

Kavaklıdere'deki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Karadoğan, 5 gün önce ağabeyi Galip Karadoğan'ın Ortaca'nın Eskiköy Mahallesi'ndeki evine misafirliğe geldi. Bugün de saat 09.30'da köy imamı olan büyük ağabeyinin yanına gitmek üzere 03 LZ 832 plakalı otomobiliyle yola cıktı. Aradan geçen zamana rağmen büyük ağabeyinin yanına ulaşmayınca meraklanan yakınları, kayıp öğretmeni aramaya çıktı. Yol kenarındaki bir limon bahçesinde park etmiş otomobili gören yakınları, çevreyi kontrol etmeye başladı. 37 yaşındaki Mehmet Karadoğan'ın, bir limon bahçesinde, çenesinin altına dayadığı tek kırma av tüfeğinin tetiğini çekerek intihar ettiğini gören yakınları, olayı hemen Jandarma'ya bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

"Beni Affedin Doğru Olan Yol Buydu" NOTU

Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, bölgede inceleme yaptı. Jandarma, olay yerinde yaptığı incelemelerde Mehmet Karadoğan'ın ailesine hitaben yazdığı "Beni affedin doğru olan yol buydu" yazılı bir not buldu. Karadoğan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Geçen yıl Afyon'da görev yapan Karadoğan'ın arkadaşlarlarıyla ortak kullandığı internet hattı üzerinden FETÖ'yle bağlantılı yasaklı bir siteye girdiği gerekçesiyle bir hafta önce açığa alındığı öğrenildi.

Ağabeyi Galip Karadoğan, "Bir soruşturma geçiriyordu. Kimsenin bilmesini istemiyordu. Birileri öğrendikçe üzüntüsü artıyordu. Her şeyini benimle paylaşırdı. Geçen gün savcının yanına gittik. Önemli bir şey değil ama soruşturma biraz daha sürecek demişti" diye konuştu.

5haber.com  | Muğla

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.