Muğla'da Hasta Taşıyan Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Muğla'da bir hastayı alan ambulans, dönüş yaparken bir otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Muğla'da Hasta Taşıyan Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Muğla'da hasta taşıyan bir ambulans ile otomobilin çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Bugün saat 10.00 sularında Muğla'nın merkez ilçesi olan Menteşe'de bulunan Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Levent Zengin'in kullandığı 34 LN 8383 plakalı otomobil ile Raşit Akpınar'ın şoförü olduğu 48 EA 189 plakalı ambulans, Atatürk bulvarında bulunan kavşakta çarpıştı. Ambulans ile otomobilin çarpışmasının etkisiyle kontrolden çıkan otomobil takla atarken, ambulansın ön kısmında bir takım hasar oluştu. Kazada ambulansın sürücüsü Akpınar yara almadan kurtulurken, yanında bulunan hemşireler Hatice Bilgin ve İlknur Tortop, otomobil sürücüsü Zengin'le yanında bulunan Raşit Niyazoğlu yaralandı.

Olayda yaralananlar ve ambulanstaki hasta olay yerine çağrılan başka bir  ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kar Yolları Kapatıyor

Karabük'te yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ulaşımı aksattı.

Karabük-Gerede arasındaki D-100 Karayolu'nun Kemikli Rampaları mevkisinde kar sürücülere zor anlar yaşattı. Araçlar, zemini kaplayan kar nedeniyle güçlükle ilerlerken uzun kuyruk oluştu. Bazı araçlar yolda kaldı. Karabük- Kastamonu yolunun Kanlıgöl mevkisinde de kar yağışı ulaşımı aksattı. Maddi hasarlı kazaların meydana geldiği yolda bazı araçlar yoldan çıktı. Karayolları ekipleri, kar temizleme ve tuzlama çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tutmaya çalıştı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, meteoroloji haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.