Muğla'daki acı kaza anına ait görüntüler başka bir aracın kamerasında

Muğla'da meydana gelen ve 24 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın meydana geldiği an başka bir aracın kamerasına yansıdı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Muğla'daki acı kaza anına ait görüntüler başka bir aracın kamerasında

Muğla'da uçuruma yuvarlanan midibüsün, kaza anı başka bir aracın araç kamerası tarafından anbean görüntülendi..

Anneler Günü nedeniyle İzmir'in Buca İlçesi'nden kalkan ve içerisinde 34 kişi bulunan tur midibüsü, geçtiğimiz cumartesi günü saat 12.30'da, Muğla-Marmaris Yolu'nda üzerinde bulunan Sakar Geçidi'nden inerken kontrolden çıktı. Şoför Armağan Sertbaş yönetimindeki tur midibüsü, 30 metre savrularak yolun alt tarafında seyretmekte olan bir başka otomobilin üzerine düştü.

Kazada Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar

Kazada sonucu, Fatma Sevindik (58), Nesrin Öksüz (53), Habil Güler (57), Mükerrem Salcan (63), Selda Altay (41), Ayşe Kolcu (54), Melisa Şele (18), Feray Akın (55), Gülüzar Kılıç (52), Cemile Sönmez (59), Fermudiye Ay (49), Leyla Konakçı (46), Zeynep Öksüz (54), Ayşe Nur Namlıarkan (52), Hatice Güllü, Leman Kılıç, Zübeyde Çalık, Armağan Sertbaş, Nazlı Ceylan, Kemal Öksüz, Mübeccel Dedeoğlu, Münire Güler, Sultan Karadağ ve Serpil Kaldırımcı hayatını kaybetti. Yasemin Namlı Arkan, Nazime Çiçek, Duygu Sertbaş, Bircan Kıran, Fatma Ökten, Bahar Sınur, 10 aylık Nehir Sertbaş, Beyzanur Hano, Cahide Güler ve Simge Sinur, yaralandı.

Kaza Anı

21'i kadın 24 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı kaza anı bir araç kamerasınca anbean görüntülendi. Serttaş yönetimindeki minibüsün viraja gelmeden çok hızlı bir şekilde sağ şeritteki aracın yanından geçtiği, viraja yaklaşmasına rağmen midibüsün fren lambalarının yanmadığı görüldü. Midibüsün orta kısmında bulunan beton bariyerlere çarptığı ve devrildiği görüldü. Çarpmanın etkisiyle yolda lastik izleri de gözledi. İlk vurduğu yerde bazı yolcuların yola savrulduğu ve minibüsün uçurumdan düştüğü görüldü.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Muğla

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.