Muğla'daki faciada ölenlerin çoğunun kadın olduğu öğrenildi (Ölenlerin isimleri açıklandı mı?)

Alınan son dakika haberine göre Muğla'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden 23 kişiden 20'sinin anneler günü gezisi için yola çıkan kadınlar olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Muğla'daki faciada ölenlerin çoğunun kadın olduğu öğrenildi (Ölenlerin isimleri açıklandı mı?)

Muğla- Marmaris karayolu üzerinde bulunan Sakar Geçidi rampasında meydana gelen kaza hayatını kaybeden 23 kişiden 20'sinin kadın, 2'sinin erkek ve 1'inin de kız çocuğu olduğu yapılan son dakika açıklamaları arasında. Ölen kadınlar arasında turu düzenlediği belirtilen Nazlı Ceylan'ın da bulunduğu, erkeklerin birinin sürücü Armağan Serttaş olduğu ifade edildi.

Kaza yerinden yapılan incelemelerin ardından cesetlerin de morga götürülmesi sonrası yola vinç çağrıldı. Vinç yardımıyla midibüs yoldan alındı. Yolun her iki yönü de yaklaşık 4.5 saat sonra trafiğe açıldı.

Kazanın midibüsün frenin boşalmış ya da viraja hızlı girmesi nedeniyle şoför Armağan Serttaş'ın direksiyon kontrolünü yitirmesinden kaynaklandığı, orta refüjdeki beton korkulukları yıkarak karşı şeride geçip sol yanına yatan midibüsün yine yol kenarındaki bariyerleri aşıp alt yola düştüğü belirtildi.

KAYGILI BEKLEYİŞ SÜRRÜYOR

İzmir'den Marmaris'e günübirlik geziye giden annesinden haber alamadığını belirten Mehmet Gülbak, "Bizim aileden 7 kişi geziye katıldı. Hepsi yeğenlerim. Sağlıklı bilgi alamıyoruz. Yoğun bakımda dediler. Zaten kendilerine ulaşamıyorum. Endişeliyiz. Kızımda gidecekti ama son dakika işi çıkmış. Allahtan işi çıkmış. Geziyi kendileri düzenlemiş, dernekle alakası yokmuş" dedi.

Arkadaşının geziye gittiğini, ancak kendisinden haber alamadığını söyleyen mahalle sakinlerinden Seher Balta ise, "Daha önce de böyle gezilere gittik. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Başımız sağ olsun" dedi.

ANNELER GÜNÜ GEZİSİYDİ

Öte yandan kazanın, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen günübirlik gezi sırasında meydana geldiği, katılanların İzmir'in Buca İlçesi'nin Yaylacık Mahallesi'nden 2 midibüsle yola çıktıkları öğrenildi. Daha çok Balkan göçmenlerinin yaşadığı mahalleden bugün saat 07.30'da yola çıkanların kendi aralarında araç kiralayarak günübirlik tatile çıktıkları, kazadan bir saat önce de mola verdikleri belirtildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.