Murat Boz'dan son dakika açıklaması geldi: "İhanet haberleri.."

Ünlü şarkıcı Murat Boz, hakkında gündemde çıkan haberlere yönelik bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Murat Boz'un o açıklaması.

Yayınlanma:
Murat Boz'dan son dakika açıklaması geldi: "İhanet haberleri.."

Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrasında ünlü sanatçı Murat Boz'dan bir açıklama geldi.

Önceki akşam Eser Yenenler ile La Boom adlı eğlence mekanında Bahar Candan ve ablası Nihal Candan ile görüntülenen Murat Boz'dan bir son dakika açıklaması geldi. Posta'nın haberine göre mekandan ayrıldıktan sonra Eser'in lüks bir sitede bulunan evine giden ekip, burada sabah saat 05.00'a kadar kaldı.

Bu durum sabahtan bu yana magazin gündeminde çokça konuşulurken hem Eser Yenenler, hem de ünlü şarkıcı Murat Boz, sessiz kalmıştı. Murat Boz'un 1.5 yıllık sevgilisi Alı Enver'in bu duruma nasıl bir tepki vereceği büyük bir merak konusu olurken ilk açıklama Murat Boz'dan geldi.

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden yaptığı son açıklama ile hakkında gündemde yer alan haberlere şu şekilde yanıt verdi:

"Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur."

Magazin gündeminde çok konuşulan haberin detaylarına gitmek için tıklayın

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.