Murat Kekili ve Şahan Gökbakar'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Hollanda krizi sonrasında sanat camiasından da bu konu ile ilgili açıklamalar ve tepkiler geliyor. İşte ünlü sanatçı Murat Kekili ve ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın tepkileri.

Yayınlanma:
Murat Kekili ve Şahan Gökbakar'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Yaşanan kriz sonrasında Hollanda'ya tepkiler gittikçe büyüyor.

Murat Kekili Konserini İptal Etti

Son olarak alınan bilgilere göre ünlü şarkıcı Murat Kekili, Hollanda'da ve Almanya'da vereceği konserleri iptal etti.

15 Temmuz darbe girişimi için bestelediği şarkı ile gündemde çok konuşulan ünlü sanatçı Murat Kekili'den bir son dakika açıklaması geldi. Son günlerde Almanya ve Hollanda ile yaşanan diplomasi krizine yönelik bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, iki ülkenin Türkiye'ye yönelik hukuksuz politika sergilediğini belirtti.

Son Dakika le Duyurdu

Murat Kekili, konu ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Son dakika… Almanya ve Hollanda konserlerimi iptal etmiş bulunuyorum. Hepimizden özür dileyene kadar da gelmeyi düşünmüyorum" sözlerini söyledi.

Şahan Gökbakar'dan Hollanda Tepkisi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Hollanda'ya tepki gösterdi.

Ünlü komedyen, "Avrupa ve onun lalesi Hollanda... Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınırdısı etme ve sacma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınırdışı etmek, ucagını indirmemek falan bunlar kabul edilemez... Çok sinirliyim. Utanmalısın Hollanda!" sözlerini söyledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.