Muş Alpaslan Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Evinin Banyosuda Ölü Bulundu

Muş Alpaslan Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olduğu belirlenen İsmail Alan, evinin banyosunda ölü halde bulundu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Muş Alpaslan Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Evinin Banyosuda Ölü Bulundu

Alınan son dakika bilgilerine göre Muş Alparslan Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışan İsmail Alan, evinin banyosunda ölü olarak bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapan, evli ve 1 çocuk babası İsmail Alan, bugün öğle saatlerinde polis memuru ev arkadaşı tarafından banyoda hareketsiz halde bulundu. Ev arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde İsmail Alan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından Muş Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılan Alan'ın cenazesinin yarın Ankara'ya gönderileceği, burada yapılan otopsisinin ardından da memleketi Çorum’da toprağa verileceği belirtildi.

Hayatını kaybeden İsmail Alan'ın eşinin de Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olduğu bildirildi.

Rektörden Taziye Mesajı

Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, otomasyon üzerinden akademisyen ve personellere gönderdiği mesajında, “Aramızdan ayrılan değerli hocamız İsmail Alan’a Yüce Rabbimden rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Kardeşimizin bizlere emanet ettiklerini mahzun bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapacağımızın bilinmesini isterim” ifadelerine yer verdi.

5haber.com  | Muş

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.