Müthiş Dönüş Sonrası Advocaat'tan Flaş Açıklama

Spor Toto Süper Lig 24. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'u 2-0'dan gelerek 3-2 yenen Fenerbahçe'de karşılaşma sonucu teknik direktör flaş açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Müthiş Dönüş Sonrası Advocaat'tan Flaş Açıklama

Son dönemlerde kötü gidişatı Alanyaspor karşılaşması ile durdurma planları yapan Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın sona ermesindan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat bazı açıklamalarda bulundu.

Açıklamasının başında mücadeleyi değerlendiren Advocaat, son dönemlerde gündemde çıkan istifa haberlerine de değindi. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Advocaat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Maçın ilk 20 dakikası benim için şaşırtıcı oldu. Uyuduğumuzu gördüm. İki basit golü rakibe verdik. Orta sahada güçlü değildik. Maçın 25. dakikasından sonra oyunu kontrol ettik. Galibiyeti fazlasıyla hak ettik. İlk yarının son dakikasında gelen 3. golümüz bence %100 goldü ama sayılmadı. İkinci yarıya da oyunu kontrol ederek başladık. Alanyaspor’un kontraataklarla tehlikeli olacağını düşündük. Buna izin vermedik.

Maç maç bakmamız lazım sezon sonuna kadar. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldık. Çok kötü bir hava varmış diye gösteriliyor ama böyle bir şey yok. İlk dakikalarda takımımıza büyük kızgınlık hissettim.“

İstifa İddialarına Yanıt

Advocaat açıklamasının devamında, "Geleceğimle ilgili kararımı aldım ve yönetime bildirdim. Ama bunu onların açıklaması daha doğru olur." sözlerini söyledi.

Volkan Şen'den Sertlik Tepkisi

Aytemiz Alanyaspor maçının son dakikalarında bileğine aldığı darbe ile yerde kalan Volkan Şen, maç sonrasında ayağının fotoğrafını paylaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü maçta Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenerek müthiş bir geri dönüşe imza attı. Maçın 86. dakikasında sağ ayak bileğine sert bir darbe alan ve dakikalarca yerde kalan Volkan Şen, maç sonunda ayağının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.