Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek gözaltına alındı

alınan son bilgilere göre devam eden FETÖ soruşturması kapsamında Namık KEmal Üniversitesi Rektörü gözaltına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek gözaltına alındı

Son dakika haberi Tekirdağ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 15 Temmuz sonrasında başlatılan ve büyük bir kararlılıkla yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan ve kararlılıkla yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile birlikte aralarında dekanların da bulunduğu bazı şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kararın ardından polis ekipleri Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı'nın da aralarında bulunduğu bazı şüphelileri gözaltına aldı. Henüz resmi olarak sayıları açıklanmayan şüpheliler, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Tekirdağ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.