Nani Gidiyor. İşte Nani'nin Yeni Takımı

Fenerbahçede kötü geçen sezonun ardından yapılacak olan revizyon şimdiden konuşulmaya başlandı. Gidecekler kafilesine bir isim daha eklendi. İşte detaylar

Yayınlanma:
Nani Gidiyor. İşte Nani'nin Yeni Takımı

Kötü geçen ve şampiyonluğunun mucizelere kaldığı sezonun bitimine iki hafta kala Fenerbahçe'nin gelecek sezon rotası yavaş yavaş şekilleniyor. Gönderilecekler listesinin başında Vitor Pereira var. Gönderilecekler listesi sadece Vitor Pereira ile sınırlı olmayan Fenerbahçe'de gönderilecek isimlere bir yenisi daha eklendi.

Demba Ba'nın forma giydiği Çin'in Shanghai Shenhua takımının Fenerbahçe kulübüne Luis Nani'yi almak için astronomik bir rakam teklif ettiği söylentileri yayılıyor.

Başakşehir'e 2-1 kaybedilen maçın ardından şampiyonluğu mucizelere kalan Fenerbahçe'de şampiyonluğun gelmemesinin nedenleri arasında Luis Nani'de bulunuyor.

Nani'nin sözleşmesinde bulunan serbest kalma değeri olan 8..5 Milyon Euro maddesi sadece Avrupa takımlarına transfer olması durumunda belirlenen alt limit. Bu rakam için İngiltere, İtalya, İspanya ve Portekiz'den gelecek olan teklifler için geçerlidir. Luis Nani'nin Çine transfer olması durumunda Fenerbahçe'ye sözleşmesinde yazan rakamdan fazla bir rakam kazandırması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım devre arasında Luis Nani'ye transfer teklifleri olduğunu ve bu tekliflerden birinin 20 Milyon Euro olduğunu daha önce açıklamıştı.

Luis Nani şampiyonluğun imkansıza girdiği Başakşehir maçından sonra açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız futbolcu " Bence sorun bugüne ait bir sorun değil, Takımdaki sorun, sezon başında başlayan ve sezon ortasında devam etmiş olan bir sorun. Takım içinde birlik ve beraberlik yoktu, kısaca anlatmak gerekir ise takım değildik. Son maçta silkelendik. Takım olmaya çalıştık, daha iyi oynadık ama geç kaldık.

Son dakika haberleri, ekonomi haberleri, spor haberleri ve daha fazlası için 5haber.com sitemizi takip edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.