Nazlı Çelik'ten Yürekleri Dağlayan Konuşma: "Alışma Türkiye, alışma"

Star Tv Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik'ten yürek burkan İstanbul patlaması konuşması geldi. İşte Nazlı Çelik'in o konuşması.

Yayınlanma:
Nazlı Çelik'ten Yürekleri Dağlayan Konuşma: "Alışma Türkiye, alışma"

Star TV An Haber spikeri Nazlı Çelik'in önceki gerçekleştirdiği konuşma yürekleri dağladı.

İstanbul'da gerçekleşen ve 38 şehidimizin olduğu hain saldırı sonrasında Nazlı Çelik, yaptığı konuşmada, "Tek bir şehit için bir zamanlar yeri göğü yıkardık. Şimdi nefeslerimizi tutup rakamı bekliyoruz. Onlarcaya öyle alıştık, öyle alışmak zorunda bırakıldık ki" sözlerini söyledi.

İşte Nazlı Çelik’in O Konuşması

“Terör için pek çok kelime kullandık. Sinsice dedik, haince dedik, yetmedi kahpece dedik. Kelimeler bitince sözün bittiği yer dedik. Söz bitti ama terör bir türlü bitmek bilmedi. Tek bir şehit için bir zamanlar yeri göğü yıkardık. Şimdi nefeslerimizi tutup rakamı bekliyoruz. Onlarcaya öyle alıştık, öyle alışmak zorunda bırakıldık ki… 38 şehit.

Hani bilgi olsun diye 30 polis, 8 sivil. 8 sivil diyoruz ama fark eder mi? Sivil de canımızdı, polis de. Sivil de evinin yolunda idi, polis de… Ailelerine hatta çocuklarına gideceklerdi. Her gün, her birimizin yaptığı gibi. Terörist bomba yüklü bir otomobille sinsice yaklaştı ve pimi otobüse binen polislerin arasında çekti. Tıpkı o yürüdüğü sırada fark edip canları pahasına müdahaleye giden ikinci terörist gibi.

Bu ülke 30 yıldır bu bela ile uğraşıyor. 30 yıldır ateşin düşmediği ne şehir kaldı, ne kasaba. Edirne’den Hakkari’ye bütün illerin tamamında şehit, şehitlik var. Onları ne zaman hatırlasak bu vatan için canlarını verdiler diyoruz ama onları sadece böyle kara günlerde hatırlıyoruz. Çünkü bir süre sonra maç çıkışında 38 şehit verilen saldırıya dönüşüyor olay. Ne korkunç ki giderek terörle yaşamaya da alışıyoruz. Şehitlerin birer ismi dahi olduğunu hatırlamakta zorlanarak.

Tam da bu yüzden; Alışma Türkiye, alışma.”

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.