Netflix Abonelerine Özel TMNT: Shredder's Revenge Ücretsiz Oldu!

Neftflix aboneliği olan kullanıcılar için TMNT: Shredder’s Revenge özel olarak yayınlandı. Kullanıcılar, Android ve iOS mobil cihazlarına bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirme ve oynama hakkı elde ediyor.TMNT: Shredder’s Revenge...

Yayınlanma:
Netflix Abonelerine Özel TMNT: Shredder's Revenge Ücretsiz Oldu!

Neftflix aboneliği olan kullanıcılar için TMNT: Shredder’s Revenge özel olarak yayınlandı. Kullanıcılar, Android ve iOS mobil cihazlarına bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirme ve oynama hakkı elde ediyor.

TMNT: Shredder’s Revenge Netflix Aboneliği Olanlara Ücretsiz

Shredder’s Revenge, Turtles in Time türünden klasik TMNT yandan kaydırmalı oyunların yeniden öne çıkmasına katkı veren bir yapım olarak dikkat çekiyor. Geçmişteki arcade salonlarında yaşanan eğlence ve alınan keyfi televizyonlara getirmekteydi.

Netflix Games tarafından getirilen bu oyun ise sadece televizyonlara değil, aynı zamanda mobil cihazlara da önemli bir keyif getiriyor. Hem de Netflix üyeliği olanlar, herhangi bir ek ücret ödemeden bu oyunu mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirebilecek.

shredder revenge oyunu

Oyun, yaklaşık 2 GB büyüklüğünde. İlk indirilen dosyanın boyutu 279 MB olmasına karşın, daha sonraki indirmeler ise toplam indirilen dosya büyüklüğü 2 GB seviyesine yaklaşıyor. Oyun, genel itibariyle harika piksel görsellere sahip olarak dikkat çekiyor. Eski günlerdeki anılarını canlandırmak isteyenler için TMNT: Shredder’s Revenge harika bir fırsat.

Netflix tarafından kullanıcılara sunulan söz konusu oyunların devamının geleceği öğrenildi. İlerleyen günlerde, yine aboneleri mutlu edecek oyun sürprizlerine devam edilecek. Oyun severler bu oyunlarla geçmişi yad ederken, keyifli zaman geçirme imkanı yakalayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.