Netflix ile General Motors Anlaştı

Netflix ile General Motors arasında yapılan anlaşmaya göre elektrikli araçlar, film ve dizilerde daha fazla yer alacak. Böylece elektrikli araçların benimsetilmesine yönelik çok ciddi bir adım atılmış oldu.

Yayınlanma:
Netflix ile General Motors Anlaştı

Karbon salınımın yapmış olduğu olumsuz etkiler, iklim değişiklikleri ve diğer çevresel sorunlar için elektrikli araçların daha fazla tercih edilmesi gerekiyor. Ancak çok uzun yıllar kullanılan içten yanmalı motorlardan bir anda vazgeçmek mümkün olamıyor.

Bu durumun değiştirilmesi ve farkındalık oluşturulması için atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Netflix ve General Motors arasındaki anlaşmaya göre elektrikli araçların dizi ve filmlerde daha fazla yer alması sağlanacak.

General Motors tarafından yapılan Everbody In kampanyasına Netflix de dahil olacak. Dev platform, kitlesel olarak bu araçların benimsenmesi için yayınlarında ekstra özen gösterecek ve elektrikli araçlara daha fazla yer verecek.

1926334.jpg

Netflix Film ve Dizilerinde Daha Fazla Elektrikli Araç Olacak

İki şirket arasında yapılan anlaşma ilk olarak 12 Şubat tarihinde yapılacak ve milyonlarca kişi tarafından izlenecek Super Bowl’da reklam olarak gösterilecek. Söz konusu reklamda ABD’li oyuncu Will Ferrel, bazı Netflix evrenlerine elektrikli araçlarla girecek.

Gösterilecek reklamlarda Squad Game ve Army of the Dead gibi popüler evrenlerin kullanılması bekleniyor. Böylece reklamlar çok daha ilgi çekici ve etki yaratıcı olacak.

Yayınlanacak reklamın haricinde anlaşmanın farklı alanlarda da kendisini göstermesi bekleniyor. Netflix tarafından bazı film ve dizilerde de elektrikli araçların öne çıkarılacağı tahmin ediliyor. Unstable, Queer Eye ve Love is Blind türünden yapımlarda bazı elektrikli araçların yer alacağı ifade ediliyor.

Anlaşma gereğince Netflix’in ekstra bir ödeme almayacağı açıklandı. Şirketin bu noktada çevreyi korumak için bir sosyal sorumluluk yüklendiği ifade ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.