Nevşehir'de Bir İlk: Kapadokya Film Festivali Hazırlıkları Başladı

Nevşehir'de bir ilk olacak Kapadokya Film Festivali hazırlıkları başladı. Festivalin tarihi belli oldu.

Yayınlanma:
Nevşehir'de Bir İlk: Kapadokya Film Festivali Hazırlıkları Başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan Kapadokya Film Festivali, 29 Mayıs'ta başlayacak.  

Altı (6) gün sürecek olan Kapadokya Film Festivali, 29 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında, Ulusal ve Uluslararası filmler ve birbirinden değerli isimleri, Nevşehirli sanat ve sinemaseverlerle bir araya gelecek. 

'KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ, NEVŞEHİR'E ÇOK YAKIŞACAK' 

Film Festivali için çalışmalara başladıklarını söyleyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Film Festivali'nin ulusal sinemaya katkı sunmanın yanında, Nevşehir'e sosyal, kültürel ve turizm alanında önemli faydalar sağlayacağını ifade etti. 

Kapadokya Film Festivali'nin ayrıntılarını en kısa sürede paylaşacakları söyleyen Başkan Arı, Kapadokya bölgesinin eşsiz coğrafyası ve kültüründen aldığı ilhamla, ulusal ve uluslararası seçkin filmler ve çok sayıda önemli sinemacıyı Nevşehir'de sinemaseverle buluşturacak. 

Kapadokya Film Festivali'nin direktörlüğünü ise Suat KÖÇER yapacak. Yoğun bir çalışma süreci başlattıklarını söyleyen KÖÇER, İlki yapılacak olan Kapadokya Film Festivali, Nevşehir'in yanı sıra, sinema sektörüne yeni bir soluk getireceğini ifade etti. 

Kapadokya Film Festivali ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde yarışmanın koşulları ve şartnamesi kamuoyuyla paylaşılacak. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.