Niğde'de Hasta Servis Aracı Devrildi: 12 Yaralı

Niğde-Kayseri yolunda hasta servis midibüsü devrildi. Devrilme sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Niğde'de Hasta Servis Aracı Devrildi: 12 Yaralı

Niğde'de hasta servisi kaza yaptı. Hasta servis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Niğde-Kayseri yolunda gitmekte olan ve özel bir hastaneye ait olduğu açıklanan hasta servis midibüsü, kimliği açıklanmayan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aktaş Mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Devrilme sonucu meydana gelen trafik kazasında Serdal Çetinkaya (40), Eda Ezgi Araslan (13), Serap Araslan (37), Neslihan Buse Araslan (19), Hatice Dilmen (64), Erdal Özyuva (31), Şennur Öngü Özyuva (31), İsa Taşkın (55), Gülhan Taşkın (52), Kemal Ormancı (38), Mustafa Aydeğer (47) ve Fatma Aydeğer (40) yaralandı.

Niğde Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, kaza haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

NIGDE'DE TRAFIK KAZASINDA 12 KISI YARALANDI. NIGDE,(DHA).

5haber.com  |  Niğde

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.