Nihat Doğan'dan Hanife'ye Ağır Sözler: İstediğin Erkekle Oynaşsın

Aralarında çıkan tartışmalar, gündemde geniş yer bulan Nihat Doğan ile Hanife arasında yeni bir tartışma başladı. İşte Nihat Doğan'ın Hanife'ye göndermede bulunduğu o paylaşım.

Yayınlanma:
Nihat Doğan'dan Hanife'ye Ağır Sözler: İstediğin Erkekle Oynaşsın

Söylediği hemen hemen her söz ile gündeme bomba gibi düşen ve sansasyon yaratmada sınır tanımayan ünlü şarkıcı Nihat Doğan'dan flaş bir açıklama daha geldi.

Daha önce infaz koruma memurlarına yönelik ettiği hakaretler ile gündeme gelen ve evlilik programlarının bilinen yüzü Hanife ile aralarında geçen tartışmalarla gündemdeki yerini kaybetmeyen Nihat Doğan, yaptığı son açıklamada yine Hanife'ye yüklendi.

Son günlerde gündemde sıkça konuşulan ve kapatılacağı iddia edilen, ancak ardından KHK ile ağır yaptırımların geleceği belirtilen evlilik programları tartışmasına Nihat Doğan'da dahil oldu. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı televizyon programında sunuculuk görevi yapan şarkıcı Nihat Doğan, yaptığı son açıklamada Hanife'ye göndermede bulundu.

Evlilik programlarına KHK ile ağır yaptırımların geleceği yönünde haberler üzerine Nihat Doğan Hanife'ye göndermede bulunarak, sosyal medya hesabı Instagrram üzerinden 'Artık istediği erkekle oynaşsın' paylaşımını yaptı.

Hanife'nin Nihat Doğan Paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagram'da bulunan durum güncellemesinde, isim vermeden Nihat Doğan'a tepki gösteren Hanife, "Kendine gel desem yarım saat kim olduğunu düşünecek insanlar için üzmeyelim birbirimizi" sözlerini söylemişti.

Çıkar Başörtünü O Bar Senin Bu Bar Benim Dolaş

Nihat Doğan daha önce de sunduğu programda Hanife ile ilgili, "Evlilik programları da kaldırılıyor, çıkar başörtünü o bar senin bu bar benim gez. Artık istediğin erkekle oynaşırsın" sözleri gündemde büyük ses getirmişti.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.