Nissan 2023 Mart Ayı Güncel Fiyat Listesi! Mart Ayına Nasıl Giriş Yaptı

Nissan en çok sevilen modellerden biri olmayı başarıyor. Japon otomobil üreticisinin modelleri geçen aya göre zamlandı.

Yayınlanma:
Nissan 2023 Mart Ayı Güncel Fiyat Listesi! Mart Ayına Nasıl Giriş Yaptı

Nissan, geçen ay ile kıyaslama yapıldığında fiyat etiketinde zamlılık göze çarpıyor. Öyle ki geçen ay ile bu ayki fiyatlarla ilgili bir karşılaştırma yapıldığında daha zamlı olduğu göze çarpıyor. Mart ayındaki fiyat güncellemesine bakıldığında daha zamlı şekilde olduğu fark edilirken diğer yandan da Micra modeline yer vermemiş olduğu göze çarpıyor.

Nissan tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Mart ayı fiyatlarının zamlı şekilde satışta olduğu da göze çarptı. Haliyle bu durum araç satın almak isteyenler açısından baktığımız zaman ister istemez biraz daha düşündürücü diyebileceğimiz bir durum haline gelebiliyor. Çünkü daha ekonomik şekilde alışveriş yapmak isteyenler haliyle fiyatlardaki artıştan çok fazla memnun olmayacak. Bu nedenle Nissan fiyatlarıyla ilgili olarak daha düşük bir satın alım yapmak isteyenleri üzdü denebilir.

Nissan 2023 Mart Ayı Güncel Fiyatları Ne Oldu?

Nissan Mart ayı fiyatlarında güncelleme meydana geldi. Böylelikle geçtiğimiz aya göre modellerini daha zamlı şekilde satın almaya başlamış olacaksınız. Nissan 2023 Mart ayı güncel fiyat listesi şu şekilde;

  • Nissan Qashqai Mart ayı güncel fiyatı: 974,000- 1,449,900 TL
  • Nissan Juke Mart ayı güncel fiyat listesi: 750,000-1.046,000 TL
  • Nissan X Trail Mart ayı güncel fiyat listesi: 1,518,000-1,690,000 TL

Olarak otomotiv piyasasında yerini alıyor. Böylelikle Nissan dilediğiniz modellerini seçerek satın alma işlemlerinizi de sorunsuz şekilde yapmaya başlayabilirsiniz.

Nissan’da Kampanya Olacak Mı?

Araç piyasası çok fazla merak edilirken birçoğu için şüphesiz en çok sorgulanan konulardan biri olarak indirim olup olmayacağı geliyor. Bu nedenle son dönemde Nissan’da kampanya olup olmayacağı en çok sorgulanan konuların başında yer alıyor. Belirlenen Mart ayı fiyatları anahtar teslim şekilde yapılırken, fiyatların da opsiyon ve kampanya gibi çeşitli durumlara bağlı olarak değişme durumu büyük. Bu nedenle Nissan’da fiyatlar zamlı diye üzülmemeniz de fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.