Note 12 4G Sahnede! Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Note 12 4G ile ilgili ara ara sızan bilgiler sayesinde daha fazla bilgiye sahip olduğumuz bir gerçek. Note 12 4G yeniden sahnede olacağı önemli görüntüleri sızdırıldı.

Yayınlanma:
Note 12 4G Sahnede! Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Redmi Note 12 4GB’ye dair merak edilen bilgiler gelmeye devam ediyor. Tekrardan kendini hatırlatmaya neden olacak bilgileriyle ön plana çıkan Note 12 4G performans kalitesi ve şık duruşuyla da fark yaratmayı başaracak teknolojilerden biri olarak öne çıkıyor. Cihazda yer alan 5G bağlantısının haricinde etkileyici bir özellikler sunması da tüketicilerin beklentilerine karşılık bulmasına neden oluyor.

4G bağlantı özelliiğine sahip olan Note 12’nin dikkat çeken tasarımları da cihazın çok daha iyi şekilde görünmesini sağlamaya yardımcı oluyor. Her ne kadar Redmi cephesinden tanıtıma yer verilmemiş olsa da cihazla ilgili olarak tasarım ve özellikleri hakkında bilgiler sızdırılmaya başlandı. Henüz piyasada şimdiye kadar görülmemiş Redmi Note 14 4G’nin bu özelliklere sahip olması, kullanıcılar nezdinde tam puan almasına da neden olacak. Ortaya çıkan görüntülerde 4G özelliğine sahip akıllı telefonun, diğer serileriyle aynı şekilde tasarım çizgilerine sahip olduğu fark ediliyor.

Note 12 4G Neler Sunacak?

Note 12 4G neler sunacak olduğu da merak konusu olurken, ortaya çıkan sızıntılarla akıllı telefon teknolojisine dair merak edilenler hakkında bilgi sahibi olmamız mümkün oluyor. Cihazın ön tarafındaki üst merkez kısmında delik kesimli düz bir ekran yer alıyor. Ekranın çevresinde çerçeveler yer alırken, cihazların muhtemel fiyatları da 180 dolar civarında olacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. Tasarım açısından bakıldığında çok fazla şık özelliğe sahip Note 12 4GB, canlı görüntüsünü paylaşıldıktan sonra ne kadar iddialı bir model olduğu net olarak fark ediliyor.

Cihazla ilgili söyleyebilecek olduğumuz bir başka öne çıkan özelliklerinden biri de Snapdragon 680’inin hızlı hali olarak ayarlanmış. Doğal olarak akıllı telefon teknolojisinde yer alan bu özellik kullanıcıların bir hayli memnun kalmasına neden olacak. Cihazların daha da etkin şekilde kullanılmasını sağlamaya başlamış olacaksınız. Note 12 4G ile aradığınız yüksek performansı kolayca yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.