Nou Camp'ta Barcelona'dan PSG'ye Gol Yağmuru: 6-1

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona, ilk maçta 4-0 yenildiği PSG'yi konuk ediyor. Maça hızlı başlayan Barcelona 3-0' ı yakaladı ancak PSG'nin golü gecikmedi. Barcelona ise pes etmedi ve 6-1'i yakaladı. İşte karşılaşmadan alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Nou Camp'ta Barcelona'dan PSG'ye Gol Yağmuru: 6-1

Deplasmanda 4-0 yenildiği maçın rövanşına iddialı giden Barcelona'nın ne yapacağı büyük merak konusuydu.

İlk karşılaşmayı 4-0'lık farklı skorla kazanan Paris Saint Germain, İspanyaya umutlu geldi. Barcelona ise ilk maçtaki skordan daha iyi bir skor yakalayacağı inancı ile karşılaşmaya hazırlandı.

Barça Maça Hızlı Başladı

Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Luis Suaresi ile ilk golünü bulmayı başaran Barcelona, ilk yarıdaki oyunu ile sürprize imza atacakmış gibi duruyordu.

İlk golün arından baskılı oyununu sürdüren Barcelona, PSG kalesini adeta abluka altına aldı. Rakip takımı adeta kendi sahasına gömen Barcelona, ilk yarı sona ermeden ikinci golü de buldu. Kursawa ile ikinci golünü bulan Barcelona'ya ikinci yarıda uzatmalar için 2, tur için ise e az 3 gol yetiyordu.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Barcelona, 3. golü de buldu. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Arjantinli Yıldız Lionel Messi, penaltı atışını gole çevirdi ve Barcelona adına umutları arttırdı.

Oyun tam da Barcelona'nn istediği gibi giderken, Barcelona'ya beklenmeyen darbe Edinson Cavani dengeledi. Düzgün ve sert vuruşu ile PSG adına golünü atan Cavani, durumu 3-1'e getirdi ve Barcelona'nın işini zora soktu.

Son dakikalara yaklaşılırken Barcelona'nın kazandığı frikik atışını Neymar düzgün bir vuruşla gole çevirdi.

Dakika 88'de Barcelona penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Barcelona'ya turu geçmek için kalan dakikalarda 1 gol yetiyor.

Dakika 90+4'te serbest vuruştan açılan ortada Sergi Roberto topu ağlara gönderdi ve takımını çeyrek finale çıkardı.

Dortmun Çeyrek Finalde

İlk karşılaşmada Benfica'ya 1-0 yenilen Borussia Dortmund, önceki akşam oynanan maçı, Aubameyang (3) ve Pulusic'in golleri ile 4-0 yendi ve çeyrek finale çıktı.

Spor haberlerinden, Şampiyonlar Ligi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.