Numan Kurtulmuş'tan Flaş Fındık Fiyatları Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, fındık üreticilerini sevindiren bir açıklama yaptı. Kurtulmuş, açıklamasında fındık fiyatları spekülasyonlarına değinirken bazı önemli müjdeler de verdi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Numan Kurtulmuş'tan Flaş Fındık Fiyatları Açıklaması

Son dönemlerde düşüte olan fındık fiyatları ile ilgili spekülasyonlar devam ederken beklenen açıklama Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş, "Fındıkta birtakım spekülasyonlar olduğunu çok ciddi bir şekilde görüyor ve yakinen takip ediyoruz. Referandum ortamını fırsat bilen bazı tekelci fırsatçıların, vatandaşımızın fındığının üzerinde oyun oynamasına asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. İnşallah bu konuyu da hemen referandumun arkasından çözeceğiz." ifadelerini kullanarak fındık üreticilerine sevindiren açıklamayı yaptı.

Ordu Kumrular Derneğinin düzenlediği "Birlik ve Beraberlik Gecesi"ne, İstanbul'dan sosyal medya hesabı üzerinden canlı bağlandı ve fındık konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, fındık fiyatları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Fındıkta birtakım spekülasyonlar olduğunu çok ciddi bir şekilde görüyor ve yakinen takip ediyoruz. Referandum ortamını fırsat bilen bazı tekelci fırsatçıların vatandaşımızın fındığının üzerinde oyun oynamasına asla ama asla müsade etmeyeceğiz. Bunu inşallah 16 Nisan’dan sonra göreceksiniz, gerekirse devlet her türlü destekleme alımlarını da yaparak gerekirse Rekabet Kurumuna da bu meseleyi intikal ettirerek, tekelci bir anlayışı, 'Nasıl olsa başka bir rakibimiz yok' diyerek fındık fiyatlarının öldürülmesine müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini arzu ederim. İnşallah bu konuyu da hemen referandumun arkasından çözeceğiz."

Başbakan Yardımcsıı ve Hükumet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un bu açıklamaları sonrasında devletten gelecek fındık hamlesi beklenmeye başladı. Sizde bu konudaki düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Gündem haberleri için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.