Numan Kutulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun Açıklamasına Cevap: "Vay Ana Muhalefetin Haline"

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medya üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun kendi sözlerinden yaptığı çıkarımlara yönelik "Eğer sözlerimden Sayın Kılıçdaroğlu, bugünkü söylediklerini anlamışsa vay ana muhalefetin haline" sözlerini söyledi. İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamaları.

Yayınlanma:
Numan Kutulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun Açıklamasına Cevap: "Vay Ana Muhalefetin Haline"

Numan Kurtulmuş'tan son dakika açıklaması.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabı twitter üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş, önceki gün Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı basın açıklamasını eleştiren Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Eğer sözlerimden Sayın Kılıçdaroğlu, bugünkü söylediklerini anlamışsa vay ana muhalefetin haline" diye karşılık verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "Referandumdan 'Evet' çıkarsa terörün sesi kesilir" açıklamasını "Bu, 'Şu anda terörü biz destekliyoruz'un itirafıdır. Eğer gerçekten olay böyleyse bugünkü terörün kaynağı bu hükümettir. Numan Kurtulmuş gibi birisinin kalkıp, bu itirafı 80 milyonun önünde yapmış olması son derece hazindir, son derece utanç vericidir" şeklinde değerlendirme yapması Numan Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden cevap verdi. Kurtulmuş, ""Sayın Kılıçdaroğlu'nun bugünkü açıklamasından anlaşılıyor ki kendisi ne söylediklerimi okumuş ne de dinlemiştir. Bir muhaberin yorumunu katarak yönelttiği soruya sözlerimi çarpıtarak ve bağlamından kopararak cevap vermesi siyasi bir suiistimaldir. CHP liderinin 'olay böyleyse' sözünün arkasına saklanarak gündem oluşturma kaygısıyla ağzına geleni söylemesi en hafif tabiriyle basiretsizliktir. Eğer sözlerimden Sayın Kılıçdaroğlu, bugünkü söylediklerini anlamışsa vay ana muhalefetin haline" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, son dakika açıklamalarından, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.