Nuri’den Gelen Haber İngiltere’yi Yasa Boğdu! Aile Ziyaretine Gittiğinde Depreme Yakalandı!

Türkiye’de yaşanan deprem, tüm dünyanın seferber olmasına neden oldu. Türkiye’nin yaşadığı dramatik sürecine birçok ülke yardım eli uzattı.

Yayınlanma:
Nuri’den Gelen Haber İngiltere’yi Yasa Boğdu! Aile Ziyaretine Gittiğinde Depreme Yakalandı!

Dünya tarihinin en büyük depremiyle karşı karşıya kalındı. Türkiye’nin yaşamış olduğu büyük deprem unutulmayacak en acı günleri yaşattı.Şimdilerde İngiltere’de aile ziyaretine gittiği sırada depreme yakalanan Türk restoran sahibi için yasa boğulmuş durumda.

Dünyanın gözü kulağının depremdeki haberlere çevrilmiş olurken, birçok gazete ve televizyon bölgedeki son dakika gelişmelerine yer vermeye devam ediyor. İngiliz basını da depremleri yakından takip ederken, gazete sayfasının büyük bir kısmını Türk restoran sahibi olan Nuri Dilek’e ayırdı.

‘’George’’ Olarak Biliniyordu!

İngiltere’yi derin bir yasa boğmaya neden olaylardan biri de Türk restoran sahibi Nuri Dilek’in aike ziyareti sırasında depreme yakalanmış olması. İngiltere’de ‘’george’’ olarak bilinen Dilek, 41 yaşındaydı. Türk restoran sahibi olan Nuri Dilek, ailesinin ziyaretine gittiği sırada büyük deprem felaketine de yakalanmak zorunda kaldı.

İngiliz basını Nuri Dilek’in restoran işlerini yürüten Nuri Dilek’in hayatını kaybetmiş olduğu haberini doğruladı. Mirror gazete haberinde ‘’ Nuri’’ olarak tanıyanların şefkatli ve yardım sever olduğuna dair ayrı bir detaylandırması da dikkat çekti.

Derin Üzüntü Yaşandı!

Yardımsever, vefalı bir kişiliğe sahip olmasından dolayı kentin Nuri Dilek için derin bir üzüntü içerisinde olduğunu söylemek mümkün. İngiltere’de tanınan restoran işletmecisinin akıllarda yer edinen en önemli özelliğinden biri yardımsever olmasıydı. Aynı zamanda Nuri Dilek, İngiltere’de ‘George’ olarak biliniyordu.

Türkiye’ye aile ziyareti amacıyla gittiği sırada depreme yakalandı. Şimdiye kadar en büyük yaşanan depremlerden biriyle karşı karşıya kalan ülkemizde binlerce vatandaşımızı kaybetmek zorunda kalmıştık. Binlerce vefat eden kişiler arasında Türk restoran sahibi işletmecisi Nuri Dilek’te yer alıyor. Özellikle Nuri Dilek vefat etmesi ardından İngiltere basını da anında bu durumu flaş haber olarak paylaştı. İngiltere’de ki pek çok popüler gazeteler tarafından da ayrı bir sayfa açılarak bahsedildi.

Nuri Dilek ölüm haberinin paylaşılmasından sonra Türk restoran işletmecisinin restoran önüne de çiçekler bırakıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.