Nusret Gökçe Oyunu Tuz Serpme Hareketi ile Kullandı

Sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe, meşhur tuz serpme hareketi ile oyunu kullandı. İşte Nusret'in oyunu kullandığı anda çekip sosyal medyada paylaştığı o fotoğraf.

Yayınlanma:
Nusret Gökçe Oyunu Tuz Serpme Hareketi ile Kullandı

Nusr-Et lokantalarının sahibi olan ve sosyal medya üzerinde yayınladığı fotoğraf ile videolarla büyük bir ün kazanan Nusret Gökçe, meşhur tuz serpme hareketini oy kullanırken de yaptı.

Yayımladığı videolarla sosyal medyada büyük bir ün kazanan ve sosyal paylaşım sitesi instagram'da 6 milyona yakın takipçisi olan Nusret Gökçe, oyunu kullandıktan sonra  yayınladığı fotoğrafı ile takipçilerini yine şaşırttı. Sandık görevlilerinin şaşkın bakışları arasında oyunu sosyal medyada bilindiği tarzda atan Nusret Gökçe'ye yüzlerce yorum geldi.

İbrahim Kutluay, Belçin Bilgin ve Candan Erçetin Oylarını Kullandı

İbrahim Kutluay, Belçim Bilgin ve Candan Erçetin, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullandı.

Erzincan'da Sedye ile Sandığa Gitti

Erzincanlılar, saat 07.00'den itibaren bağlı bulundukları seçmen sandıklarında oylarını kullanmaya başladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan yürüme engelli Fatma Canpolat oy kullanmaya ambulans ve sedye ile götürüldü. Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından evinden sedye ile alınan yaşlı kadın, oy kullanacağı okuldaki sandık başına taşındı. Burada sedye ile okul binasına taşınan Fatma Canpolat, sandık başkanın oy kullanma sürecini anlatması ardından paravanın arkasına götürülerek, oyunu kullandı. Canpolat oyunu kullandıktan sonra yeniden ambulansa taşınarak evine götürüldü Sağlık görevlilerine teşekkür eden Fatma Canpolat; “Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili son haberlere ulaşmak için tıklayın

Referandum sonuçları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.