Nusret Gökçe'nin Çocukluk Fotoğrafı Görenleri Şaşırttı

Tuz dökme hareketi ile Türkiye'nin yanı sıra dünyada adından bahsettiren Nusret Gökçe'nin çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. İşte o fotoğraf.

Yayınlanma:
Nusret Gökçe'nin Çocukluk Fotoğrafı Görenleri Şaşırttı

Ünlü restoran zinciri Nur-Et'in sahibi olan Nusret Gökçe'nin çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı.

Kendine has tavırları ve restoranında ağırladığı ünlü isimler ile çektirdiği fotoğraflar ile kısa süre içinde büyük ün kazanan Nusret Gökçe'nin çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. Ünlü restoran zincirinin sahibi ve meşhur tuz dökme hareketi ile başta sosyal medya üzerinde adı duyulan ve daha sonra ise dünyada tanınan Nusret Gökçe'nin bu fotoğrafı kısa süre içinde sosyal medya üzerinde günün konusu haline geldi.

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin yanı sıra dünyanında ilgisini çekmeyi başaran Nusret Gökçe, son olarak Hollywood'un ünlü ismi Leonardo Di Caprio'yu konuk etmişti. Leonardo Di Caprio ile çektiği tuz dökme pozlu fotoğrafını sosyal medya üzerinde paylaşan Nusret'in bu paylaşımdan son sosyal medya üzerindeki takipçileri ciddi bir şekilde artışa geçti ve 5.5 milyonu aştı.

İşte Meşhur Tuz Dökme Hareket ile Tanıdığımız Nusret Gökçe'nin Çocukluk Ftoğrafı

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.