O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu ?

2020 O Ses Türkiye Şampiyonu kimin yarışmacısı oldu?

Yayınlanma:
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu ?

TV8 ekranlarının  sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de  final heyecanı yaşandı. O ses Türkiye birincisi kim odu? O Ses Türkiye finalinde neler yaşandı? Yarışmada Uygar Erdoğan ve Alkan Dalgakıran finale kaldı.

O Ses Türkiye 15 Şubat Cumartesi akşamı canlı yayında yarışmanın şampiyonu halk oylaması ile belli oldu.

Beyazıt Öztürk'ün takımından Soner Kip ve Uygar Erdoğan, Murat Boz'un takımından Turgut Çıngı, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran, Hadise'nin takımından ise Eyüp Sultan Aylar ve Biran ceren Dörtler Şampiyonluk için yarıştı.

Beyaz ve Seda Sayan'ın heyecanları dorukta idi. SMS oylamasının devam ettiği sırada Beyaz ve Seda Sayan'a Murat Boz ve Hadise destek oldu. Sessiz bir bekleyişten sonra o ses Türkiye'nin şampiyonunu Acun Ilıcalı açıkladı.

O ses Türkiye final sahnesinde Zeynep Bastik ve Murda sahneyi salladı. Sezonu geride bırakarak SMS oylamasının sonucu 2020 O Ses Türkiye birincisi beli oldu. Alkan Dalgakıran şampiyonluğunu Athena'nın arsız gönül şarkısıyla kutladı.

Alkan Dalgakıran mutluluğunu şu sözler ile anlattı; "Şuan kelimelerle anlatamıyorum ama tek başıma olmadım, sizlere çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Çok zor tutuyorum kendimi, buradan yanımda olan aileme, arkadaşlarıma, dostlarıma, abilerime, Bursa'ya Yalova'ya çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız."

Şampiyon belli olduktan sonra takımında ilk kez birinci çıkaran Seda Sayan sahneye yarışmacısının yanına giderek sarıldı.

Yarışmada ikinci olan uygar ise, yarışmada olmaktan çok mutlu olduğunu söylerken " Gönüller bir ya önemli olan o " sözleriyle herkesin takdirini kazandı. sahneye çıkıp Beyazıt Öztürk yarışmacısına sarıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.