O Ses Türkiye'de Yarı Final Heyecanı (Hangi Yarışmacılar Yarı Finale Kaldı?)

O Ses Türkiye'de yarı finale hangi oyuncular kaldı? O Ses Türkiye'de hangi jürinin kaç yarışmacısı yarı finale kaldı? Yarı final çekişmesi ne zaman? O Ses Türkiye finali öncesi hangi takımda kaç kişi kaldı? İşte O Ses Türkiye ile ilgili son dakika bilgileri e yarı finale kalan takımlar.

Yayınlanma:
O Ses Türkiye'de Yarı Final Heyecanı (Hangi Yarışmacılar Yarı Finale Kaldı?)

Tv 8 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen yarışma programı O Ses Türkiye'de yarı finalistler belli oldu.

Yayınlandığı her bölümünde binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye'de finale doğru adım adım yaklaşılıyor. Türkiye'nin O Ses'ini belirleyecek olan finale doğru yaklaşılırken internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri de O Ses Türkiye'de yarı finale hangi takımdan kaç yarışmacının kaldığı sorusu oldu. İşte O Ses Türkiye'nin bu yıl düzenlenen yarışmasında yarı finale kalan isimler.

Ekranlara gelecek yeni bölümde yarı finale kalan yarışmacılar, sergileyecekleri performanslarla finale kalmak için mücadele edecek. Binlerce kişinin büyük bir merak ve heyecanla beklediği O Ses Türkiye'de bu yılın favori ismi, yarı finale en çok yarışmacı getiren isim Hadise oldu.

Hadise'nin Takımı

Katıldığı ilk programdan bu yana henüz şampiyonluk yaşayamayan Hadise'nin bu yıl, şanssızlığını kırarak şampiyon olması bekleniyor. Yarı finale 3 yarışmacı getiren Hadise'nin finale de en az 1 isimle çıkması bekleniyor. Hadise'nin yarı finale çıkardığı isimler ise şu şekilde: Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri.

Gökhan ve Hakan'ın Takımı

O Ses Türkiye'de en çok şampiyonluğu olan ve katıldığı her yıl finale en az 1 yarışmacı çıkaran Gökhan ile Hakan, bu yıl da yarı finale 3 yarışmacı çıkarmayı başardı. Gökhan ile Hakan'ın da Hadise gibi finale en az 1 oyuncu ile kalması bekleniyor. Gökhan ile Hakan'ın takımında yarı finale kalan isimler ise şu şekilde: Enis Uğurlu, Keremhan Özdemir ve  Resul Aydemir.

Murat Boz ve Sibel Can Yarı Finale 1'er Yarışmacı Getirdi

Murat Boz ise yarı finale 1 isim çıkarmayı başardı. Yetenek Sizsiniz'den tanıdığımız Toprak Kardeşler grubu ile yarı finale kalan Murat Boz, tek yarışmacısını finale çıkarmayı planlıyor. Sibel Can ise aynı Murat Boz gibi tek yarışmacı ile yarı finale kaldı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.