O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Dodan Özer Kimdir , Aslen Nerelidir?

O Ses Türkiye yarışmasının finaline kalan Dodan Özer, yarışmanın şampiyonu oldu. Hadise'nin takımında olan Dodan Özer, Hadise'ye ilk şampiyonluğunu yaşattı. Peki Dodan Özer kimdir? Dodan Özer aslen nerelidir? İşte Dodan Özer hakkında bilgi.

Yayınlanma:
O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Dodan Özer Kimdir , Aslen Nerelidir?

O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu belli oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen müzik yarışma programı O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu Hadise 'nin takımından Dodan oldu. Dodan Özer ile ilk şampiyonluğunu yaşayan Hadise, büyük bir mutluluk yaşadı. Yarışmanın yayınlanmaya başlamasından bu yana her yıl jüri koltuğunda oturan, ancak şampiyonluğu bulunmayan Hadise, Dodan Özer ile O Ses Türkiye'de istediği şampiyonluğa ulaştı. Peki Dodan Özer kimdir? Dodan Özer nerelidir? İşte Dodan Özer hakkında kısa bilgi.

1979 doğumlu olan bu yılın O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer, aslen Muşludur. Muş Vartolu olan Dodan Özer, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Ailesinin İzmir'e taşınması sonrasında da müziğe veda etmeyen Dodan Özer, Murat Öztürk ile 1997 yılında Dodan Project adlı bir grup kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek'e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendiren Dodan Özer, uzun süren yarışma maratonunda şampiyon olmayı başardı.

O Ses sahnelerine ilk çıktığından bu yana binlerce izleyicinin sevgisini kazanan Dodan Özer, şampiyonluk performansında da ilk gün seslendirdiği şarkıyı seslendirdi.

Hadise'ni İlk Şampiyonluğu

O Ses Türkiye'de henüz şampiyonluğu bulunmayan Hadise, bu yıl oldukça hırslı ve finale getirdiği çok sayıda yarışmacısıyla oldukça da iddialıydı. Bu iddiasını son 2'ye kadar taşıyan Hadise, hasretini çektiği şampiyonluğa ulaştı.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.