O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Konukları Belli Oldu (Ahmet Kural-Murat Cemcir TV8'de)

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlenen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında, sahneye çıkacak ünlü isimlerden bazıları açıklandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Konukları Belli Oldu (Ahmet Kural-Murat Cemcir TV8'de)

Son dönemde sempatileri ve içten tavırları ile ekranların bir numaralı ikilisi haline gelen Ahmet Kural-Murat Cemcir, yılbaşında TV8 ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

TV8 ekranlarında son dönemlerin en gözde ve en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye'ye konuk olacak olacağı haberini alan Ahmet Kural-Murat Cemcir hayranları, sabırsızlıkla yılbaşı gecesini beklemeye başladı.

Avun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve son yıllarda ülkemiz tv ekranlarına ayrı bir renk katan TV8 kanalı yılbaşında, yine eski yıllarda olduğu gibi ünlü kişileri, futbolcuları, oyuncuları ve tanınmış kişileri, konuk edecek. Programa konuk olan ünlü isimler, arkası sahneye dönük olan jüriye şarkılarını söyleyecek ve onları etkilemeye çalışarak dönmelerini sağlayacaklardır. Programda jüriler, önceki sene de jüri olan Gökhan ve Hakan, Hadise, Murat Boz ile O Ses Türkiye'nin yeni jürisi Sibel Can etkilendikleri seslere dönecek ve onları yılbaşı takımına almak için ikna etmeye çalışacaklardır.

Yılbaşı gecesi Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisinin yanı sıra, başarılı oyuncular Müge Boz, Ozan Güven, Pelin Karahan, ve Onur Büyüktopçu'da programa yarışmacı olarak katılacak.

Yılbaşı gecesi düzenlenecek olan programda şarkılarını söyleyen yarışmacılara, orada bulunan seyirciler tarafından puan verilecek ve gecenin sonunda takımlar ile puanları açıklanıp yılbaşı gecesinin birincisi belli olacak.

Büyük bir eğlence ve heyecana konuk olması beklenen O Ses Türkiye yılbaşı programı 31 Aralık akşamı TV8 ekranlarından yayınlanacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.